Een wereld vol

FietsenOns verhaal


Wie bij Fietsenwinkel Ten Tusscher binnenkomt, stapt in een wereld van kwalitatief goede fietsen, uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Ondergebracht in speciale een geweldig overzichtelijke winkel zijn Cannondale, Trek, Giant, Koga en Riese Müller de blikvangers van onze winkel. Naast de fietsen vindt u hier werkelijk ook alle accessoires, fietsonderdelen en kleding van deze merken. Uiteraard vind u bij ons ook nog een aantal andere speciale fietsmerken zoals Cervelo, Santa Cruz, Idworx, Gaastra, Santos en Brompton.


Service


Ten Tusscher staat voor kwaliteit en service. Geen vraag is ons te gek en ons streven is dat u altijd het maximale uit uw fiets haalt. Niet alleen hebben wij een grote collectie fietsen, ook hebben wij een zeer groot assortiment accessoires, kleding en andere toebehoren. Ook met deze website willen wij u de beste service bieden, wist u bijvoorbeeld dat u gemakkelijk online uw servicebeurt in kunt plannen?
Shimano Service Center

In Store


Bij ons in de winkel zijn er In Store Concepten van alle grote merken zoals Cannondale, Trek en Giant. Een gigantisch groot assortiment met de beste fietsen staan klaar voor u om te testen. Natuurlijk staan ook onze collega’s klaar om u alle ins en outs te geven over alles wat onze fietsenwinkel te bieden heeft.
Image

Cannondale

Image

Trek

Image

Giant

Image

Santa Cruz

Image

Koga

Image

Batavus

Randy Bradley, Developer

Cannondale

Randy Bradley, Developer

Trek

Randy Bradley, Developer

Giant

Randy Bradley, Developer

Santa CruzVakmanschap


Fietsenwinkel ten Tusscher is een Shimano Service Center. Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid. Zo vormen wij de thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden. Lees er meer over op de Shimano service center pagina.

Een impressie


We geven u graag nog een impressie van onze winkel, maar het liefst staan wij u persoonlijk te woord. Komt u een proefrit maken?
Proefrit inplannen