Een wereld vol

FietsenOns verhaal


Wie bij Fietsenwinkel Ten Tusscher binnenkomt, stapt in een wereld van kwalitatief goede fietsen, uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Ondergebracht in speciale een geweldig overzichtelijke winkel zijn Cannondale, Trek, Giant, Koga en Riese Müller de blikvangers van onze winkel. Naast de fietsen vindt u hier werkelijk ook alle accessoires, fietsonderdelen en kleding van deze merken. Uiteraard vind u bij ons ook nog een aantal andere speciale fietsmerken zoals Cervelo, Santa Cruz, Idworx, Gaastra, Santos en Brompton.


Service


Ten Tusscher staat voor kwaliteit en service. Geen vraag is ons te gek en ons streven is dat u altijd het maximale uit uw fiets haalt. Niet alleen hebben wij een grote collectie fietsen, ook hebben wij een zeer groot assortiment accessoires, kleding en andere toebehoren. Ook met deze website willen wij u de beste service bieden, wist u bijvoorbeeld dat u gemakkelijk online uw servicebeurt in kunt plannen?
Shimano Service Center

Fietsenwinkel in Enschede en Almelo


Bij ons in de winkels in Twente zijn er in store Concepten van alle grote merken zoals Cannondale, Trek, Giant en Koga Een gigantisch groot assortiment met de beste fietsen staan klaar voor u om te testen. Natuurlijk staan ook onze collega’s klaar om u alle ins en outs te geven over alles wat onze fietsenwinkel te bieden heeft.

Slagen doe je bij de fietsenwinkels van Twente in Enschede en Almelo met wel 3.000 m2 fietsen voor jou. Ten Tusscher koopt groot in. Kom daarom jouw nieuwe fiets bekijken en laat je verrassen door Fietsenwinkel ten Tusscher en het ruime assortiment fietsen. Fietsenwinkel ten Tusscher is de winkel voor de omgeving Rijssen, Holten, Wierden, Borne, Denekamp, Almelo, Hengelo, Enschede, Markelo, Tubbergen. Tot snel!
Image

Cannondale

Image

Trek

Image

Giant

Image

Santa Cruz

Image

Koga

Image

Batavus

Image

Riese & Muller

Image

Idworx

Randy Bradley, Developer

Cannondale

Randy Bradley, Developer

Trek

Randy Bradley, Developer

Giant

Randy Bradley, Developer

Santa CruzVakmanschap


Fietsservice met klasse Fietsenwinkel ten Tusscher is een Shimano Service Center. Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid. Zo vormen wij de thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden.

Betrouwbare kwaliteit Een servicebeurt bij Fietsenmaker ten Tusscher gebeurt altijd met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een betrouwbare werking van de fiets. Een probleem met de fiets? Dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats in Enschede of Almelo. Deze zijn voorzien van de meest moderne gereedschappen. Een beroep doen op het vakmanschap van onze Shimano centers en uw fiets geniet van een maximale werking.

Een beroep doen op het vakmanschap van onze Shimano centers en uw fiets geniet van een maximale werking.

Een impressie


We geven u graag nog een impressie van onze winkel, maar het liefst staan wij u persoonlijk te woord. Komt u een proefrit maken?
Proefrit inplannen