Vestiging Enschede

Een fietsenwinkel vol fietsen
Ontdek de sportieve sfeer van fietswinkel ten Tusscher in onze winkel aan de Oldenzaalsestraat 340 in Enschede.

Op zoek naar een geweldige fiets?

Bezoek dan onze fietsenwinkel in Enschede een brandstore met diverse fietsmerken en fietsmodellen. Van elektrische fiets tot racefiets, in onze showroom kunnen we u goed adviseren en de verschillende fietsmerken en modellen presenteren. Onze fietsspecialisten zijn technisch en zeer deskundig en kunnen u helpen met een persoonlijk advies. Daarnaast hebben we een ruime collectie fietskleding en fietsaccessoires.

Met vestigingen in Almelo en Enschede is een uitstekende spreiding over het gebied Twente gegarandeerd. Vanuit de gemeente Enschede, Almelo en Hengelo in de regio Overijssel, Twente is onze winkel in Enschede of Almelo goed te bereiken.Onze fietsenwinkels


Onze fietswinkels in Enschede en Almelo biedt totaal ruimte aan meer dan 3000 m2 fietspresentatie en een werkplaats / Shimano service center. In onze fietsenwinkels hebben we een assortiment mountainbikes, racefietsen, elektrische fietsen, speed pedelecstadsfietsen, gravelbike/cyclocross en vakantiefietsen. Het is mogelijk om uw fiets bij ons in te ruilen.

De vestiging Enschede

Bieden we de volgende service:


 
Adres:


Fietswinkel Ten Tusscher Enschede

Oldenzaalsestraat 340
7523 AJ ENSCHEDE
TELEFOON +31(0)53 435 82 19
Route beschrijving

Adres:


Fietswinkel Ten Tusscher Almelo

Ootmarsumsestraat 141
7603 AB ALMELO
TELEFOON +31(0)546 861 807
Route beschrijving

tentusscher-stripe

TEN TUSSCHER
ALMELO & ENSCHEDE

Maak een afspraak met een van onze collega's in Almelo of Enschede

Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in de showroom. Wij zorgen ervoor dat er een expert voor u klaar staat om u alles over onze winkel en merken te vertellen. Op deze manier bent u er zeker van dat wij voor u klaar staan en kunt u zich voorbereiden op eventuele vragen.

De koffie staat klaar!


  • DD slash MM slash JJJJ
    Kies de datum waarop u graag wil langs komen. (let op; op Maandag, Zondag en Feestdagen zijn wij gesloten).
  • :

Waarom een bezoek brengen
aan de ten Tusscher fietsenwinkel in Enschede


» 3000 m2 vol fiets beleving;
» Ruime collectie van meer dan 800 fietsen;
» Gratis parkeren;
» Deskundig advies op maat;
» Snelle levering;
» Unieke servicesysteem;


Bij ons in de fietswinkels zijn er In Store Concepten van alle grote merken zoals Cannondale, TrekGazelleGiant. en Riese & Muller Een gigantisch groot assortiment met de beste fietsen staan klaar voor u om te testen. Natuurlijk staan ook onze collega’s klaar om u alle ins en outs te geven over alles wat onze fietsenwinkel te bieden heeft.

» Officieel Cannondale dealer;
» Officieel Gazelle dealer;
» Officieel Riese & Muller dealer;
» Officieel Giant dealer;
» Officieel Gazelle dealer;
» Officieel IdWorx dealer;
» Officieel Santos dealer;
» Officieel Shimano Service Center;

Image

Cannondale

Image

Trek

Image

Giant

Image

Riese & Müller

Randy Bradley, Developer

Cannondale

Randy Bradley, Developer

Trek

Randy Bradley, Developer

Giant

Randy Bradley, Developer

Santa CruzShimano Service Center


Fietsservice met klasse
Fietsenwinkel ten Tusscher is een Shimano Service Center. Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid. Zo vormen wij de thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden.

Betrouwbare kwaliteit
Een servicebeurt bij Fietsenmaker ten Tusscher gebeurt altijd met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een betrouwbare werking van de fiets. Een probleem met de fiets? Dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats in Enschede of Almelo. Deze zijn voorzien van de meest moderne gereedschappen.

Een beroep doen op het vakmanschap van onze Shimano centers en uw fiets geniet van een maximale werking.


Een impressie


Ten Tusscher fietsenwinkel is de fietsspecialist van het Twente. Vanuit heel Overijssel komen klanten bij ons terecht voor E-bike, mountainbike, racefiets, stadfiets en voor onderhoud en service van uw fiets.

U bent van harte welkom in onze fietsenwinkels in Almelo en Enschede, waar u een groot aanbod aan fietsen accessoires en onderhoudsproducten vindt. Hieronder een kleine indruk van onze winkel, maar we zien je graag in onze shop zodat we je persoonlijk te woord kunnen staan. Komt u een proefrit maken?

Proefrit inplannen