Vestiging Enschede

Een winkel vol fietsen
Ontdek de sportieve sfeer van Fietsenwinkel ten tusscher in onze winkel in Enschede aan de Oldenzaalsestraat 340.

Op zoek naar een geweldige fiets?

Bezoek dan onze fietsenwinkel in Enschede een brandstore met diverse fietsmerken en fietsmodellen. Van Elektrische fiets tot Racefiets, in onze showroom kunnen we u goed adviseren en de verschillende fiets merken en modellen presenteren. Onze fietsspecialisten zijn technisch en zeer deskundig en kunnen u helpen met een persoonlijk advies. Ook zeer leuk is onze ruime collectie fietskleding en fietsaccessoires.
Onze fietsenwinkels in Enschede en Almelo biedt totaal ruimte aan meer dan 3000 m2 fietspresentatie en een werkplaats / Shimano service center. In onze fietsenwinkels hebben we een assortiment mountainbikes, racefietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, gravelbike en vakantiefietsen. Het is mogelijk om uw fiets bij ons in te ruilen.


Bij de vestiging Enschede

Bieden we de volgende service:


 
Adres:


Ten Tusscher Enschede

Oldenzaalsestraat 340
7523 AJ ENSCHEDE
TELEFOON +31(0)53 435 82 19
Route beschrijving

tentusscher-stripe

TEN TUSSCHER
ALMELO & ENSCHEDE

Maak een afspraak met een van onze collega's in Almelo of Enschede

Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in de showroom. Wij zorgen ervoor dat er een expert voor u klaar staat om u alles over onze winkel en merken te vertellen. Op deze manier bent u er zeker van dat wij voor u klaar staan en kunt u zich voorbereiden op eventuele vragen.

De koffie staat klaar!


  • DD slash MM slash JJJJ
    Kies de datum waarop u graag wil langs komen. (let op; op Maandag, Zondag en Feestdagen zijn wij gesloten).
  • :

In Store


Bij ons in de winkel zijn er In Store Concepten van alle grote merken zoals Cannondale, Trek en Giant. Een gigantisch groot assortiment met de beste fietsen staan klaar voor u om te testen. Natuurlijk staan ook onze collega’s klaar om u alle ins en outs te geven over alles wat onze fietsenwinkel te bieden heeft.
Image

Cannondale

Image

Trek

Image

Giant

Image

Riese & Müller

Randy Bradley, Developer

Cannondale

Randy Bradley, Developer

Trek

Randy Bradley, Developer

Giant

Randy Bradley, Developer

Santa CruzVakmanschap


Fietsenwinkel ten Tusscher is een Shimano Service Center. Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid. Zo vormen wij de thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden. Lees er meer over op de Shimano service center pagina.

Een impressie


We geven u graag nog een impressie van onze winkel, maar het liefst staan wij u persoonlijk te woord. Komt u een proefrit maken?
Proefrit inplannen