Fietsenwinkel <u>Almelo</u>?>

Fietsenwinkel Almelo

Kom langs aan de Ootmarsumsestraat 141 in Almelo

Ontdek de sportieve sfeer van fietsenwinkel Ten Tusscher

Ontdek de sportieve sfeer van fietsenwinkel Ten Tusscher

Bezoek dan onze fietsenwinkel in Almelo een brandstore met diverse fietsmerken en fietsmodellen. Van Elektrische fiets tot Racefiets, in onze showroom kunnen we u goed adviseren en de verschillende fiets merken en modellen presenteren. Onze fietsspecialisten zijn technisch en zeer deskundig en kunnen u helpen met een persoonlijk advies.
Ook zeer leuk is onze ruime collectie fietskleding en fietsaccessoires.

Met vestigingen in Almelo en Enschede is een uitstekende spreiding over het gebied Twente gegarandeerd. Vanuit de gemeente Enschede, Almelo en Hengelo in de regio Overijssel/Twente is onze winkel in Enschede of Almelo goed te bereiken.

SERVICEBEURT ALMELO

Gemakkelijk online een servicebeurt inplannen? Volg de 4 eenvoudige stappen hieronder en jouw servicebeurt staat bij ons ingepland. Ter bevestiging ontvang je een e-mail. De avond voor de servicebeurt krijg je nog een seintje per SMS. Graag tot dan!

Een eerste beurt neemt over het algemeen minder dan 30 minuten tijd in beslag. Als je tijd hebt, kun je gerust bij ons wachten onder het genot van een kop koffie. Het is ook mogelijk om kosteloos een leenfiets mee te krijgen als je jouw stads- hybride- of elektrische fiets achterlaat.

Waarom een bezoek brengen aan Ten Tusscher fietsenwinkel in Almelo

Waarom een bezoek brengen aan Ten Tusscher fietsenwinkel in Almelo

  • 3000 m2 vol fiets beleving;
  • Ruime collectie van meer dan 1500 fietsen;
  • Gratis parkeren;
  • Deskundig advies op maat;
  • Snelle levering;
  • Uniek servicesysteem;

Bij ons in de fietsenwinkels zijn er In Store Concepten van alle grote merken zoals Cannondale, Trek, Gazelle, Riese & Muller, Sensa, Sparta, Cortina, Idworx, Santos en Brompton. Een gigantisch groot assortiment met de beste fietsen staan klaar voor jou om te testen. Natuurlijk staan ook onze collega’s klaar om je alle ins en outs te geven over alles wat onze fietsenwinkel te bieden heeft. 

Services

Services

Shimano Service Center

Shimano Service Center

Fietsservice met klasse
Fietsenwinkel ten Tusscher is een Shimano Service Center. Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid. Zo vormen wij de thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden.

Betrouwbare kwaliteit
Een servicebeurt bij Fietsenmaker ten Tusscher gebeurt altijd met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een betrouwbare werking van de fiets. Een probleem met de fiets? Dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats in Enschede of Almelo. Deze zijn voorzien van de meest moderne gereedschappen.

Een beroep doen op het vakmanschap van onze Shimano centers en uw fiets geniet van een maximale werking.

Bezoek onze winkel?>

Bezoek onze winkel

Openingstijden Almelo:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 20.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: Gesloten

Ootmarsumsestraat 141
7603 AB ALMELO
Telefoonnummer: 0546-861807
0546 86 18 07

 

Uniek servicepakket

Bij aanschaf van een fiets krijg je het unieke Ten Tusscher servicepakket! De 1e beurt is volledig gratis! Op alle volgende servicebeurten betaal jij als gewaardeerde klant 20 jaar lang slechts € 29,90 i.p.v. € 75!

Winkels in Enschede en Almelo

Met vestigingen in Almelo en Enschede is een uitstekende spreiding over het gebied Twente gegarandeerd. Een gigantisch groot assortiment met de beste fietsen staan klaar voor jou om te testen.

Klanten geven ons een 9

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Ten Tusscher. Ten Tusscher is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid.