Vestiging Almelo

Een fietsenwinkel vol fietsen
Ontdek de sportieve sfeer van Fietsenwinkel ten Tusscher in onze winkel aan de Ootmarsumsestraat 141 in Almelo. Op zoek naar een geweldige fiets?


Bezoek dan onze fietsenwinkel in Almelo een brandstore met diverse fietsmerken en fietsmodellen. Van Elektrische fiets tot Racefiets, in onze showroom kunnen we u goed adviseren en de verschillende fiets merken en modellen presenteren. Onze fietsspecialisten zijn technisch en zeer deskundig en kunnen u helpen met een persoonlijk advies.
Ook zeer leuk is onze ruime collectie fietskleding en fietsaccessoires.

Onze fietsenwinkels in Enschede en Almelo biedt totaal ruimte aan meer dan 3000 m2 fietspresentatie en een werkplaats / Shimano service center. In onze fietsenwinkels hebben we een assortiment mountainbikes, elektrische fietsen, stadsfietsen, gravelbike en vakantiefietsen. Het is mogelijk om uw fiets bij ons in te ruilen.


Met vestigingen in Almelo en Enschede is een uitstekende spreiding over het gebied Twente gegarandeerd. Vanuit de gemeente Enschede, Almelo en Hengelo in de regio Overijssel/Twente is onze winkel in Enschede of Almelo goed te bereiken.Bij ten Tusscher Almelo


 


Adres:


Ten Tusscher Almelo

Ootmarsumsestraat 141
7603 AB ALMELO
TELEFOON +31(0)546 86 18 07

Route beschrijving

Adres:


Ten Tusscher Enschede

Oldenzaalsestraat 340
7523 AJ ENSCHEDE
TELEFOON +31(0)53 435 82 19
Route beschrijving

TEN TUSSCHER ALMELO

tentusscher-stripe
Maak een afspraak met een van onze
collega's van ten Tusscher Almelo

Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in de showroom. Wij zorgen ervoor dat er een expert voor u klaar staat om u alles over onze winkel en merken te vertellen. Op deze manier bent u er zeker van dat wij voor u klaar staan en kunt u zich voorbereiden op eventuele vragen.

De koffie staat klaar!


  • DD slash MM slash JJJJ
    Kies de datum waarop u graag wil langs komen. (let op; op Maandag, Zondag en Feestdagen zijn wij gesloten).
  • :

Waarom een bezoek brengen
aan fietsenwinkel ten Tusscher in Almelo


» 3000 m2 vol fiets beleving;
» Ruime collectie van meer dan 800 fietsen;
» Gratis parkeren;
» Deskundig advies op maat;
» Snelle levering;
» Unieke servicesysteem;

Ten Tusscher staat voor topkwaliteit Fietsen. Onze vestigingen in Enschede en Almelo hebben ieder zo zijn specialisten voor u klaar staan, zodat u altijd de juiste aandacht krijgt. Bij ons vindt u de volgende top merken: Cannondale, Trek, KOGA, Giant, Santos, Idworx, Riese & Müller en nog veel meer! Wij ruilen natuurlijk uw fiets in en kunt u gebruik maken van onze uitstekende service. Kom snel een kijkje nemen in één van onze prachtige winkels.

» Officieel Cannondale dealer;
» Officieel Gazelle dealer;
» Officieel Riese & Muller dealer;
» Officieel Koga dealer;
» Officieel Gazelle dealer;
» Officieel IdWorx dealer;
» Officieel Santos dealer;
» Officieel Shimano Service Center;

Image

Cannondale

Image

Trek

Image

Sparta

Image

Riese & Muller

Image

Batavus

Image

Gazelle

Randy Bradley, Developer

Cannondale

Randy Bradley, Developer

Trek

Randy Bradley, Developer

Giant

Randy Bradley, Developer

Santa CruzShimano Service Center


Fietsservice met klasse
Fietsenwinkel ten Tusscher is een Shimano Service Center. Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid. Zo vormen wij de thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden. Lees er meer over op de Shimano service center pagina.

Betrouwbare kwaliteit

Een servicebeurt bij Fietsenmaker ten Tusscher gebeurt altijd met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een betrouwbare werking van de fiets. Een probleem met de fiets? Dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats in Enschede of Almelo. Deze zijn voorzien van de meest moderne gereedschappen.

Een beroep doen op het vakmanschap van onze Shimano centers en uw fiets geniet van een maximale werking.

Een impressie


Ten Tusscher fietsenwinkel is de fietsspecialist van het oosten. U kunt bij ons terecht voor E-bike, mountainbike, racefiets, stadfiets en voor onderhoud en service van uw fiets.

U bent van harte welkom in onze winkel, waar u een groot aanbod aan fietsen accessoires en onderhoudsproducten vindt. Hieronder een impressie van onze winkel, maar het liefst staan wij u persoonlijk te woord. Komt u een proefrit maken?

Proefrit inplannen
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image