Vestiging Almelo

Een winkel vol fietsen
Ontdek de sportieve sfeer van Fietsenwinkel ten Tusscher in onze winkel aan de Ootmarsumsestraat 141 in Almelo. Op zoek naar een geweldige fiets?


Bezoek dan onze fietsenwinkel in Almelo een brandstore met diverse fietsmerken en fietsmodellen. Van Elektrische fiets tot Racefiets, in onze showroom kunnen we u goed adviseren en de verschillende fiets merken en modellen presenteren. Onze fietsspecialisten zijn technisch en zeer deskundig en kunnen u helpen met een persoonlijk advies.
Ook zeer leuk is onze ruime collectie fietskleding en fietsaccessoires.

Onze fietsenwinkels in Enschede en Almelo biedt totaal ruimte aan meer dan 3000 m2 fietspresentatie en een werkplaats / Shimano service center. In onze fietsenwinkels hebben we een assortiment mountainbikes, elektrische fietsen, stadsfietsen, gravelbike en vakantiefietsen. Het is mogelijk om uw fiets bij ons in te ruilen.
Bij ten Tusscher Almelo


 


Adres:


Ten Tusscher Almelo


Ootmarsumsestraat 141
7603 AB ALMELO
TELEFOON +31(0)546 86 18 07
Route beschrijving

TEN TUSSCHER ALMELO

tentusscher-stripe
Maak een afspraak met een van onze
collega's van ten Tusscher Almelo

Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in de showroom. Wij zorgen ervoor dat er een expert voor u klaar staat om u alles over onze winkel en merken te vertellen. Op deze manier bent u er zeker van dat wij voor u klaar staan en kunt u zich voorbereiden op eventuele vragen.

De koffie staat klaar!


  • DD slash MM slash JJJJ
    Kies de datum waarop u graag wil langs komen. (let op; op Maandag, Zondag en Feestdagen zijn wij gesloten).
  • :

In Store


Ten Tusscher staat voor topkwaliteit Fietsen. Onze vestigingen in Enschede en Almelo hebben ieder zo zijn specialisten voor u klaar staan, zodat u altijd de juiste aandacht krijgt. Bij ons vindt u de volgende top merken: Cannondale, Trek, KOGA, Giant, Santos, Idworx, Riese & Müller en nog veel meer! Wij ruilen natuurlijk uw fiets in en kunt u gebruik maken van onze uitstekende service. Kom snel een kijkje nemen in één van onze prachtige winkels.
Image

Cannondale

Image

Trek

Image

Giant

Image

Santa Cruz

Randy Bradley, Developer

Cannondale

Randy Bradley, Developer

Trek

Randy Bradley, Developer

Giant

Randy Bradley, Developer

Santa CruzVakmanschap


Fietsenwinkel ten Tusscher is een Shimano Service Center. Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid. Zo vormen wij de thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden. Lees er meer over op de Shimano service center pagina.

Een impressie


We geven u graag nog een impressie van onze winkel, maar het liefst staan wij u persoonlijk te woord. Komt u een proefrit maken?
Proefrit inplannen
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image