Wahoo KICKR Snap

Wahoo KICKR Snap
Wahoo KICKR Snap
Wahoo KICKR Snap
Wahoo KICKR Snap
Wahoo KICKR Snap
Wahoo KICKR Snap
Wahoo KICKR Snap
Wahoo KICKR Snap
Wahoo KICKR Snap


De Wahoo KICKR Snap geeft je de volle controle over de trapweerstand en zorgt voor een betrouwbare meting van het vermogen. De nieuwe fietstrainer die eenvoudig verbinding maakt met smartphones, tablets en computers. Via apps of software kun je de intensiteit monitoren en eventueel aanpassen.
€ 499,00

3 op voorraad


Image


Beschrijving Wahoo KICKR Snap

Click and go dat is hoe de Wahoo Kickr Snap werkt. Bij deze trainer kun je de fiets er direct in doen en gelijk gaan fietsen. De Wahoo Kickr Snap is te koppelen met je telefoon, tablet en PC zodat je interactief kunt gaan fietsen zoals met Zwift of Trainerroad. Dit zorgt ervoor dat je sneller op een fietstrainer springt en fitter uit de koude donkere winterdagen komt.

Deze fietstrainer is geen direct-drive trainer zoals de Wahoo Kickr of Kickr Core maar is prijstechnisch een ontzettend sterk product. Zo is de Kickr Snap op dit moment de beste Wheel-On trainer op de markt en door het zware vliegwiel dat wordt gebruikt krijg je een zo realistisch mogelijk gevoel. Bovendien is de maximale weerstand maar liefst 1500 watt en de maximale hellingsgraad 12%. Het is mogelijk om fietsen te monteren met de wielmaten 26, 27.5, 28 en 29 inch zowel voor velgremmen als schijfremmen geschikt.

Het is net als bij de andere fietstrainers van Wahoo ook mogelijk om dit te combineren met de Wahoo Kickr Climb die de hoek verandert als je bijvoorbeeld bergop aan het fietsen bent. Hierdoor wordt de fietservaring nog beter en train je ook andere spieren voor het klimmen.

Wahoo KICKR Snap

Details

Soort product

Merk product

Gemeten waarden:

snelheid, afstand en vermogen

Geschikt voor wielformaat:

650C, 700C, 26", 27.5", 29"

Inbouwbreedtes:

130mm en 135mm Quick Release

Nauwkeurigheid:

+/- 3%

Combineerbaar Kickr Climb

Ja

Gewicht:

17 kg

Inclusief:

voorwiel verhoger

Weerstand instelbaar middels

koppeling met smartphone, tablet of computer

Te gebruiken met Zwift

Geschikt voor Zwift

Maximale hellingspercentage

12%

Geschikt voor steekas

Ja (met adapter)

Maximum Power Output:

1500 Watts

in de verpakking

KICKR SNAP
Front wheel block
Power cord
Quick release
Quickstart guide

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher:

Andere Fietsen

Direct uit voorraad leverbaar:
Naar alle voorraad
Sorry, no products found.