Kickr Bike gratis vloermat
Kickr Bike gratis vloermat
Wahoo KICKR Bike
Wahoo KICKR Bike
Wahoo KICKR Bike
Wahoo KICKR Bike
Wahoo KICKR Bike
Wahoo KICKR Bike
Wahoo KICKR Bike
KICKR bike gratis vloermat


Wahoo KICKR Bike


3.499,00

1 op voorraad


Image


Beschrijving Wahoo KICKR Bike

De ultieme indoor fietservaring hebben? De Wahoo Kickr Bike is absoluut de fietstrainer die het buitenfietsen zo realistisch mogelijk naar binnen haalt. Door alle ervaringen van de Wahoo Kickr en de Wahoo Kickr Climb is Wahoo tot een volledige fiets gekomen voor indoor training.  

Wahoo heeft ervoor gekozen om bij de Wahoo Kickr Bike een ander type motor te gebruiken dan bij de andere Kickr uitvoeringen. Zo wordt een groot vliegwiel gebruikt met een maximaal wattage van 2200 en dat in combinatie met een gemotoriseerde rem. Het grote voordeel hiervan is de betere nauwkeurigheid en het realistische rijgevoel op de Kickr Bike. Naast de hoogwaardige motor beschikt deze Kickr Bike ook over dezelfde techniek als de Kickr Climb. Zo zal de fiets in een andere hoek komen als u bijvoorbeeld een klim aan het oprijden bent. Hierdoor wordt het fietsen van op bijvoorbeeld Zwift nog interactiever en train je ook nog eens andere spieren dan als je alleen maar in dezelfde hoek aan het fietsen bent. Waar de profs vroeger hun voorwiel nog wel eens op 2 kratten zetten om op het klimmen te trainen is de Kickr Bike nu de ideale uitkomst hiervoor. Het is mogelijk om tot maar liefst 20% hellingspercentage te simuleren en 15% bij het dalen.  

Ben je een fiets gewend met Shimano? Of heb je SRAM of Campagnolo op je fiets? De Wahoo Kickr Bike kun je zo instellen dat je net zo schakelt als bij je eigen fiets. Bovendien is het mogelijk om de tandwiel verhouding aan te passen, datzelfde geldt voor de cassette. Met het display op uw fiets kun je bovendien zien in welke versnelling je aan het fietsen bent en in welke hellingshoek.  

Heb je meerdere fietsers in je huis en die willen ook fit de winter uitkomen dan is de Kickr Bike helemaal ideaal aangezien de maatvoering makkelijk is aan te passen. Het is zelfs mogelijk om via de Wahoo Fitness App de maatvoering over te nemen van uw eigen fiets. Zo kunt u de zadelhoogte, hoek van het zadel, framehoogte, stuurpenlengte en cranklengte aanpassen. Hierdoor kan iedereen in huis snel een rondje fietsen. Het is zelfs mogelijk om het zadel en stuur te vervangen als je dit wenst aangezien dit allemaal universele maten zijn die ook bij normale racefietsen worden gebruikt.  

Met zo’n fiets wil je natuurlijk ook online ritten maken op bijvoorbeeld Zwift, Sufferfest, Trainerroad. Uiteraard is dit mogelijk doordat de Kickr Bike te koppelen is met Bluetooth of ANT+.  

Mocht je de Wahoo Kickr Bike eens willen proberen? Neem dan contact op met onze winkel.
Nu tijdelijk met Gratis Kickr Trainer vloermat t.w.v. € 69,99

 

Details

Jaar

2021

Kleur

Zwart

Merk product

Gegevensoverdracht

Bluetooth Smart / ANT+ / ANT+ FE-C

Instelbare weerstand

software gestuurd

Maximaal hellingspercentage

20%

Maximale weerstand

2200 Watt

Nauwkeurigheid

1%

Gewicht

42 kg

Gewicht vliegwiel

5,9 kg

Combineren met Wahoo Kickr Headwind

Ja

Geschikt voor Zwift

Ja

Lengte Crank

165mm, 167.5mm, 170mm, 172.5mm, 175mm

Output

cadans, vermogen en snelheid

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher:

Andere Fietsen

Direct uit voorraad leverbaar:
Naar alle voorraad
Sorry, no products found.