Wahoo Headwind

Wahoo Headwind
Wahoo Headwind
Wahoo Headwind
Wahoo Headwind
Wahoo Headwind
Wahoo Headwind
Wahoo Headwind
Wahoo Headwind


€ 229,99

Image

Beschrijving Wahoo Headwind

Wil jij efficiënter fietsen en niet volledig doorweekt van het zweet van je fiets afstappen na een ritje op Zwift dan is de Wahoo Headwind perfect voor jou. Het is namelijk de ventilator die je kunt koppelen met je Wahoo hartslagmeter, snelheidssensor of Wahoo fietstrainer? Dan denk je misschien wat kan ik daarmee? Doordat de Wahoo Headwind ziet dat je meer inspanning levert doordat je hartslag omhoog gaat zal de Headwind voor meer ventilatie zorgen. Bovendien is het ook mogelijk om het in te stellen op snelheid. 

Mocht je het fijner vinden om een bepaalde ventilatiestand in te stellen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Het is mogelijk om de Wahoo Headwind op 4 verschillende standen te zetten. Bovendien kun je de ventilator ook bedienen vanuit de Wahoo applicatie waardoor je tijdens het fietsen de ventilator heel makkelijk harder kan laten blazen. Naast de betere ventilatie die de Wahoo Headwind geeft ten opzichte van andere ventilatoren is de Wahoo Headwind ook nog eens veel stiller. 

Het is natuurlijk een investering voor een ventilator, echter horen we van veel klanten maar ook collega’s dat ze de ventilator veel eerder hadden moeten aanschaffen. Het langer rijden op de fietstrainer maar ook meer kracht kunnen leveren tijdens de training zijn hier voorbeelden van. Mocht je nog twijfelen dan kunnen we in de winkel laten zien wat de Wahoo Headwind allemaal kan en hoe goed die ventileert.

 

  • Maximale snelheid luchtstroom: 48 km/per uur
  • Handige ventilator voor je Wahoo Fietstrainer
  • Biedt verkoelende luchtstroom tot wel 48 km per uur
  • Luchtstroom wordt automatisch aangepast aan intensiteit training wanneer gekoppeld
  • Gewicht: 5,44 kilo
  • Te koppelen met hartslagmeter, snelheidssensor of fietstrainer
  • Handmatig instellen luchtstroom mogelijk in 4 standen of via Wahoo app
  • Luchtstroom is geoptimaliseerd voor renners in fietshouding
  • Verbindingsmogelijkheden: ANT+ en Bluetooth
  • Compatible met Wahoo KICKR Power Trainer 2018, KICKR Core 2018 en KICKR Snap

 

Details

Kleur

Zwart

Merk product

Jaar

2021

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher:

Andere Fietsen

Direct uit voorraad leverbaar:
Naar alle voorraad
Sorry, no products found.