Trek Madone SL 6 2021 Radioactive Red/Trek Black
Trek Madone SL 6 2021 Radioactive Red/Trek Black
Trek Madone SL 6 2021 Radioactive Red/Trek Black


Trek Madone SL 6 2021 Radioactive Red/Trek Black

€ 4.899,00
TREK Madone SL 6, Radioactive Red/Trek Black
Wissen

Beschrijving Trek Madone SL 6 2021 Radioactive Red/Trek Black

De Madone is een klasse apart. Hij is snel, licht, soepel en gemaakt om je alle voordelen te geven in snelheid en stuurgedrag. Van de meest verfijnde racefietsen ter wereld is de Madone de enige die een optimale mix biedt van geavanceerde aerodynamica, superieure rijkwaliteiten en onovertroffen integratie.

Geavanceerde aerodynamica

Zowel in de praktijk als in de windtunnel behoort de exclusieve Kammtail Virtual Foil buisvorm van de Madone tot de meest aerodynamische profielen ter wereld.

Superieure rijeigenschappen

De volledige geïntegreerde Madone IsoSpeed decoupler absorbeert vermoeiende hobbels in het wegdek, zodat je langer fit blijft.

Ongekende integratie

Elk element van de Madone is gericht op een ongekende mate van integratie waardoor de Madone de snelste en meest geavanceerde keuze op de weg is.

Ultralicht OCLV Carbon

Niemand kan beter overweg met carbon dan Trek. Dankzij ons OCLV-proces kunnen we een lichtgewicht racefiets bouwen met superieure rijeigenschappen en geavanceerde aerodynamische prestaties.

Details

Frame type

Dames, Heren

Jaar

2021

Kleur
Merk product

Wielmaat

28

Maat

, ,

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: