Trek Domane SL 5 2021 Lithium Grey/Factory Orange
Trek Domane SL 5 2021 Lithium Grey/Factory Orange
Trek Domane SL 5 2021 Lithium Grey/Factory Orange


Trek Domane SL 5 2021 Lithium Grey/Factory Orange

€ 2.999,00
TREK Domane SL 5, Lithium Grey/Factory Orange
Wissen

Beschrijving Trek Domane SL 5 2021 Lithium Grey/Factory Orange

Deze Trek Domane SL 5 Disc Carbon 2021 is een prachtige carbon racefiets die uitermate geschikt is voor de fanatieke wielrenner. De fiets maakt gebruik van brede 32 mm banden die bijdragen aan uw veiligheid. De zitpositie van de Domane is comfortabel.

Frame en vork: Het frame en de vork van de Trek Domane AL 5 Disc maakt gebruik van Trek haar eigen ontwikkelde OCLV 500 carbon frame . De fiets is uitgerust met een carbon vork met IsoSpeed die extra comfort biedt onder alle omstandigheden. Het frame beschikt over een opbergruimte onderin het frame dat door Trek BITS wordt genoemd, waarin u een minitool kwijt kunt.

Prestatiegerichte aandrijflijn: Deze Trek Domane SL 5 Carbon Disc maakt gebruik van een Shimano 105 2 x 11 speed groep en veilige Hydraulische Shimano 105 schijfremmen.

Vertrouwde onderdelen: Trek heeft met Bontrager de juiste partner die voor betrouwbare onderdelen zorgt op iedere fiets! De Domane is uitgerust met Bontrager affinity Disc wielen met steekassen die uitgerust kunnen worden met maximaal 38mm brede banden en de fiets heeft een aluminium stuur, stuurpen en zadelpen van Bontrager.

Details

Frame type

Dames, Heren

Jaar

2021

Kleur
Merk product

Wielmaat

28

Maat

, , , ,

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: