Trek Domane AL 3 2021 Disc Lithium Grey/Trek Black
Trek Domane AL 3 2021 Disc Lithium Grey/Trek Black
Trek Domane AL 3 2021 Disc Lithium Grey/Trek Black


Trek Domane AL 3 2021 Disc Lithium Grey/Trek Black


1.149,00

TREK Domane AL 3 Disc, Lithium Grey/Trek Black
Wissen

Beschrijving Trek Domane AL 3 2021 Disc Lithium Grey/Trek Black

Deze Trek Domane AL 3 Disc 2021 is een prachtige aluminium racefiets die uitermate geschikt is voor de beginnende wielrenner. De fiets maar gebruik van brede 32 mm banden die bijdragen aan uw veiligheid. De zitpositie van de Domane is comfortabel.

Frame en vork: Het frame en de vork van de Trek Domane AL 3 Disc maakt gebruik van Trek haar eigen ontwikkelde Alpha Aluminium. De fiets is uitgerust met een carbon vork die comfort biedt onder alle omstandigheden. Het frame beschikt over diverse bevestigingspunten zodat u spatborden, bagagedragers en extra bidon houders kunt monteren, zo kunt u de fiets ook gebruiken als vakantiefiets of woon-werk verkeer fiets.

Prestatiegerichte aandrijflijn: Deze Trek Domane AL 3 Disc maakt gebruik van een Shimano Sora 2 x 9 speed groep en veilige mechanische Tektro schijfremmen.

Vertrouwde onderdelen: Trek heeft met Bontrager de juiste partner die voor betrouwbare onderdelen zorgt op iedere fiets! De Domane is uitgerust met Bontrager affinity Disc wielen met steekassen en de fiets heeft een aluminium stuur, stuurpen en zadelpen van Bontrager.

Details

Frame type

Dames, Heren

Jaar

2021

Kleur
Merk product

Wielmaat

28

Maat

, , , ,

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: