Sensa Romagna Sora Matt Black+Grey+blue 2021
Sensa Romagna Sora Matt Black+Grey+blue 2021
Sensa Romagna Sora Matt Black+Grey+blue 2021


Sensa Romagna Sora Matt Black+Grey+blue 2021


949,00

Sensa Romagna Sora, Matt Black+Grey+blue
Wissen

Beschrijving Sensa Romagna Sora Matt Black+Grey+blue 2021

De perfecte racefiets voor de beginnende fietser dat is wat de Sensa Romagna Sora is. Het aluminium frame gecombineerd met de Shimano Sora afmontage zorgt voor een degelijke en betrouwbare groepset. Deze afmontage zit qua kwaliteit boven de instap schakelgroepen en net onder de Shimano Tiagra afmontage. Het frame bij de Sensa Romagna Sora is van aluminium, datzelfde geldt voor de voorvork.

Shimano Sora

Zoals zojuist al aangegeven beschikt deze fiets over de Shimano Sora afmontage. Dit is een groepset van Shimano dat beschikt over 2 tandwielen voor en 9 tandwielen achter. Hierdoor beschikt over 18 versnellingen. Het crankstel wordt geleverd met een compact tandwielverhouding van 50/34, in combinatie met de 11-32 cassette zal elke klim of helling beklommen kunnen worden.

Supra

De componenten als het stuur-, stuurpen, zadelpen en de wielen worden gemonteerd van het merk Supra. Dit is het accessoire merk van Sensa en beschikken over een erg goede prijs-kwaliteitsverhouding. Verder worden de Vittoria Zaffiro 25 millimeter banden gemonteerd zodat je tijdens alle weersomstandigheden een goede grip hebt.

Interesse in de Sensa Romagna Sora?

We snappen dat je nu geïnteresseerd bent in deze mooie instap racefiets van Sensa. Bestel deze fiets nu snel op onze website of neem contact op met één van onze winkels in Enschede of Almelo om deze Sensa Romagna Sora te kopen. Bij aanschaf van deze fiets krijg je bovendien een short-fit fietsmeting zodat je ook zeker weet dat de fiets op je maat is afgesteld

Details

Aantal versnellingen

18

Frame type

Uni

Kleur

Blauw

Wielmaat

28

Merk product

Jaar

2021

Maat

, , ,

Bosch systemen


Image
Het bekende merk Bosch is bij ons in de winkel absoluut het meestverkochte systeem.

Informatie over Bosch systemen

Accu's


Image
Welke accu heb ik nodig is één van onze meest gestelde vragen in de winkel.

Informatie over Accu's

Versnellingssystemen


Image
Welk versnellingssysteem voor jou geschikt is ligt aan verschillende eisen die je stelt aan de fiets.

Informatie over Versnellingssystemen

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: