Cannondale SuperSix EVO Hi-MOD Disc Ultegra Di2 2021 BBQ

Cannondale SuperSix EVO Hi-MOD Disc Ultegra Di2 2021 BBQ

€ 8.399,00
Cannondale SuperSix EVO Hi-MOD Disc Ultegra Di2 2021 BBQ - Kopen bij Ten Tusscher  
Wissen

Beschrijving Cannondale SuperSix EVO Hi-MOD Disc Ultegra Di2 2021 BBQ

Frame


Het frame van de Cannondale SuperSix EVO Hi-MOD Ultegra Di2 is het beste race carbon frame dat momenteel te koop is. Cannondale heeft met de SuperSix EVO Hi-MOD meerdere prijzen voor beste racefiets in de wacht gesleept. Het frame is licht (1400 gram inclusief vork), stijf, aerodynamisch en comfortabel. De SuperSix EVO beschikt over steekassen die bijdragen aan de stijfheid van de fiets.

Prestatiegerichte aandrijflijn


Deze SuperSix EVO Hi-MOD is afgemonteerd met de Shimano Ultegra Di2 versnellingsgroep. Met deze draadloze groep schakelt u gemakkelijk onder belasting terwijl u een heuvel op rijdt of als u nog even bij schakelt in de volgende sprint!

Vertrouwde onderdelen


De Cannondale SuperSix EVO Hi-MOD Ultegra Di2 2021 maakt gebruik van top onderdelen uit eigen huis, zoals HollowGram KNOT wielen met 25mm Vittoria Corsa banden en een HollowGram Save Systembar van Carbon en uiteraard de beroemde Cannondale HollowGram crank.

Details

Framemateriaal

Merk product

Maat

, , ,

Jaar

2021

Aantal versnellingen

22

Frame type

Dames, Heren

Kleur

Bbq

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: