Cannondale SuperSix EVO Disc Ultegra 2021 Cashmere
Cannondale SuperSix EVO Disc Ultegra 2021 Cashmere
Cannondale SuperSix EVO Disc Ultegra 2021 Cashmere


Cannondale SuperSix EVO Disc Ultegra 2021 Cashmere

€ 4.599,00
Cannondale SuperSix EVO Disc Ultegra 2021 Cashmere - Kopen bij Ten Tusscher
Wissen

Beschrijving Cannondale SuperSix EVO Disc Ultegra 2021 Cashmere

De Cannondale SuperSix EVO Disc Ultegra een van de absolute topmodellen van Cannondale en wij vinden het zelfs de beste racefiets van dit moment.

Frame


Het frame van de Cannondale SuperSix EVO Disc Ultegra is het beste race carbon frame dat momenteel te koop is. Cannondale heeft met de SuperSix EVO meerdere prijzen voor beste racefiets in de wacht gesleept. Het frame is licht (1400 gram inclusief vork), stijf, aerodynamisch en comfortabel. De SuperSix EVO beschikt over steekassen die bijdragen aan de stijfheid van de fiets.

Prestatiegerichte aandrijflijn


Deze SuperSix EVO is afgemonteerd met de Shimano Ultegra versnellingsgroep. Met deze groep schakelt u gemakkelijk onder belasting terwijl u een heuvel op rijdt of als u nog even bij schakelt in de volgende sprint!

Vertrouwde onderdelen


De Cannondale SuperSix EVO Ultegra 2021 maakt gebruik van top onderdelen uit eigen huis, zoals HollowGram 35 mm KNOT wielen met 25mm Vittoria Rubino Pro banden en een HollowGram Save Systembar van Carbon en uiteraard de beroemde Cannondale HollowGram crank.No settings found for the grid #84.

Meer Cannondale of Cannondale SuperSix?

Details

Aantal versnellingen

22

Frame type

Dames, Heren

Jaar

2021

Framemateriaal

Merk product

Wielmaat

255

Maat

, , , ,

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: