Cannondale SuperSix EVO HM Ultegra 2021 Team
Cannondale SuperSix EVO HM Ultegra 2021 Team
Cannondale SuperSix EVO HM Ultegra 2021 Team


Cannondale SuperSix EVO HM Ultegra 2021 Team

€ 5.599,00
Cannondale SuperSix EVO 2021 HM Disc Ult Team Color Heren - Kopen bij Ten Tusscher
Wissen

Beschrijving Cannondale SuperSix EVO HM Ultegra 2021 Team

De Cannondale SuperSix EVO HM Disc Ultegra een van de absolute topmodellen van Cannondale en wij vinden het zelfs de beste racefiets van dit moment.

Frame Cannondale Evo


Het frame van de Cannondale SuperSix EVO HM Disc Ultegra is het beste race carbon frame dat momenteel te koop is. Cannondale heeft met de SuperSix EVO meerdere prijzen voor beste racefiets in de wacht gesleept. Het frame is licht (1400 gram inclusief vork), stijf, aerodynamisch en comfortabel. De SuperSix EVO beschikt over steekassen die bijdragen aan de stijfheid van de fiets.

Prestatiegerichte aandrijflijn


Deze SuperSix EVO HM Disc Ultegra is afgemonteerd met de Shimano Ultegra versnellingsgroep. Met deze groep schakelt u gemakkelijk onder belasting terwijl u een heuvel op rijdt of als u nog even bij schakelt in de volgende sprint!

Vertrouwde onderdelen


De Cannondale SuperSix EVO HM Disc Ultegra 2021 maakt gebruik van top onderdelen uit eigen huis, zoals HollowGram 35mm  KNOT wielen met 25mm Vittoria Rubino Pro banden en een HollowGram Save Systembar van Carbon en uiteraard de beroemde Cannondale HollowGram crank.


                           
Meer Cannondale of Cannondale SuperSix?

Details

Aantal versnellingen

22

Frame type

Dames, Heren

Jaar

2021

Framemateriaal

Merk product

Maat

, ,

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: