Cannondale SuperSix EVO 2021 HM Disc Dura Ace Di2 Team

Cannondale SuperSix EVO 2021 HM Disc Dura Ace Di2 Team

€ 11.799,00
Cannondale SuperSix EVO Dura Ace - Kopen bij Ten Tusscher  
Wissen

Beschrijving Cannondale SuperSix EVO 2021 HM Disc Dura Ace Di2 Team

De Cannondale SuperSix EVO Disc Dura Ace Di2 een van de absolute topmodellen van Cannondale en wij vinden het zelfs de beste racefiets van dit moment.

Frame


Het frame van de Cannondale SuperSix EVO Disc Dura Ace Di2 is het beste race carbon frame dat momenteel te koop is. Cannondale heeft met de SuperSix EVO meerdere prijzen voor beste racefiets in de wacht gesleept. Het frame is licht (1400 gram inclusief vork), stijf, aerodynamisch en comfortabel. De SuperSix EVO beschikt over steekassen die bijdragen aan de stijfheid van de fiets.

Prestatiegerichte aandrijflijn


Deze SuperSix EVO is afgemonteerd met de Shimano Dura Ace Di2 versnellingsgroep. Met deze groep schakelt u gemakkelijk onder belasting terwijl u een heuvel op rijdt of als u nog even bij schakelt in de volgende sprint!

Vertrouwde onderdelen


De Cannondale SuperSix EVO Dura Ace Di2 2021 maakt gebruik van top onderdelen uit eigen huis, zoals HollowGram KNOT SL wielen met 45 mm Vittoria Corsa Pro banden en een HollowGram Save Systembar van Carbon en uiteraard de beroemde Cannondale HollowGram crank.

Details

Aantal versnellingen

22

Frame type

Dames, Heren

Jaar

2021

Kleur

Team Color

Framemateriaal

Merk product

Maat

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: