Trek X-Caliber 8 Radioactive Red/Trek Black
Trek X-Caliber 8 Radioactive Red/Trek Black
Trek X-Caliber 8 Radioactive Red/Trek Black


Trek X-Caliber 8 Radioactive Red/Trek Black


1.149,00

TREK X-Caliber 8, Radioactive Red/Trek Black
Wissen

Beschrijving Trek X-Caliber 8 Radioactive Red/Trek Black

Trek X-Caliber 8 een cross-country mountainbike voor snelle rondetijden.

Het snelle en comfortabele frame 

Het frame van de X-Caliber 8 is compleet vernieuwd en gemaakt van Alpha Gold Aliminium De geoptimaliseerde geometrie zorgt voor meer comfort tijdens het fietsen. Naast de comfort verhogende eigenschappen is het frame stijf genoeg om te blijven versnellen. Deze Trek X-Caliber 7 is uitgerust met de Rockshox Judy SL voorvork. De Rockshox voorvork is vast te zetten met de Turn-key lockout. De Trek X-Caliber serie heeft interne kabelgeleiding zodat u niets in de weg zit om te blijven versnellen.

Prestatiegerichte aandrijflijn

De X-Caliber 8 is de perfecte instap aluminium mountainbike. Deze prestatiegerichte mountainbike is afgemonteerd SRAM SX Eagle onderdelen. De 12-speed aandrijflijn heeft een prestatiegerichte schakeleigenschappen waardoor je onder belasting stukken beter kunt schakelen. Met de Shimano hydraulische schijfremmen  zorgt u ervoor dat u altijd voldoende remkracht hebt op iedere trail.

Vertrouwde Bontrager onderdelen

Trek heeft met Bontrager de juiste partner die voor betrouwbare onderdelen zorgt op iedere fiets. Deze X-Caliber 8 is voorzien van de Bontrager Comp wielen met Bontrager XR3 banden die we tubeless kunnen zetten.

Details

Frame type

Dames, Heren

Jaar

2021

Kleur
Merk product

Wielmaat

29

Maat

, , , , , ,

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: