Trek Procaliber 9.6 Matte Carbon Smoke/Gloss Trek
Trek Procaliber 9.6 Matte Carbon Smoke/Gloss Trek
Trek Procaliber 9.6 Matte Carbon Smoke/Gloss Trek
Trek Procaliber 9.6 Matte Carbon Smoke/Gloss Trek


Trek Procaliber 9.6 Matte Carbon Smoke/Gloss Trek

€ 2.299,00
TREK Procaliber 9.6, Matte Carbon Smoke/Gloss Trek
Wissen

Beschrijving Trek Procaliber 9.6 Matte Carbon Smoke/Gloss Trek

Deze Trek Procaliber 9.6 is de mountainbike waar elke mountainbiker snellere tijden mee gaat rijden!

Het snelle en comfortabele frame

Het frame van de Trek Procaliber 9.6 is compleet vernieuwd en gemaakt van racewaardig carbon. De geoptimaliseerde geometrie zorgt samen met het Trek Isospeed decoupler systeem voor meer comfort tijdens het fietsen. Naast de comfort verhogende eigenschappen is het frame stijf genoeg om te blijven versnellen. Deze Trek Procaliber 9.6 is uitgerust met de Rockshox Recon Gold RL voorvork. De rockshox voorvork is op het stuur te bedienen met de remote lockout. De Trek Procaliber serie is uitgerust met een KnockBlock systeem waardoor het frame goed beschermd blijft.

Prestatiegerichte aandrijflijn

De Procaliber 9.6 blinkt uit in zijn prijs-kwaliteitsverhouding. Deze prestatiegerichte mountainbike is afgemonteerd met een combinatie van Shimano XT 12-speed en Shimano SLX onderdelen. De 12-speed aandrijflijn heeft een prestatiegerichte schakeleigenschappen waardoor je onder belasting stukken beter kunt schakelen. Met de Shimano hydraulische schijfremmen  zorgt u ervoor dat u altijd voldoende remkracht hebt op iedere trail.

Vertrouwde Bontrager onderdelen

Trek heeft met Bontrager de juiste partner die voor betrouwbare onderdelen zorgt op iedere fiets. Deze Procaliber 9.6 is voorzien van de Bontrager Kovee Comp wielen met Bontrager XR2 banden die de tubeless afleveren

Details

Jaar

2021

Kleur
Merk product

Maat

, , , ,

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: