Trek Procaliber 9.5 Marigold To Radioactive Red Fa
Trek Procaliber 9.5 Marigold To Radioactive Red Fa
Trek Procaliber 9.5 Marigold To Radioactive Red Fa


Trek Procaliber 9.5 Marigold To Radioactive Red Fa


1.899,00

TREK Procaliber 9.5, Marigold To Radioactive Red Fa
Wissen

Beschrijving Trek Procaliber 9.5 Marigold To Radioactive Red Fa

Trek Procaliber 9.5 het meest betaalbare carbon voor snelheid en efficiëntie

Het snelle en comfortabele frame

Het frame van de Trek Procaliber 9.5 is compleet vernieuwd en gemaakt van soepel carbon. De geoptimaliseerde geometrie zorgt samen met het Trek Isospeed decoupler systeem voor meer comfort tijdens het fietsen. Naast de comfort verhogende eigenschappen is het frame stijf genoeg om te blijven versnellen. Deze Trek Procaliber 9.5 is uitgerust met de Rockshox Judy SL voorvork. De Rockshox voorvork is op het stuur te bedienen met de remote lockout. De Trek Procaliber serie is uitgerust met een KnockBlock systeem waardoor het frame goed beschermd blijft.

Prestatiegerichte aandrijflijn

De Procaliber 9.5 is de perfecte instap carbon mountainbike. Deze prestatiegerichte mountainbike is afgemonteerd Shimano Deore M6100 onderdelen. De 12-speed aandrijflijn heeft een prestatiegerichte schakeleigenschappen waardoor je onder belasting stukken beter kunt schakelen. Met de Shimano hydraulische schijfremmen  zorgt u ervoor dat u altijd voldoende remkracht hebt op iedere trail.

Vertrouwde Bontrager onderdelen

Trek heeft met Bontrager de juiste partner die voor betrouwbare onderdelen zorgt op iedere fiets. Deze Procaliber 9.5 is voorzien van de Bontrager Kovee Comp wielen met Bontrager XR2 banden die de tubeless afleveren.

Details

Frame type

Dames, Heren

Jaar

2021

Kleur
Merk product

Wielmaat

29

Maat

, , , ,

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: