Cannondale Scalpel Hi-Mod Ultimate
Cannondale Scalpel Hi-Mod Ultimate
Cannondale Scalpel Hi-Mod Ultimate


Cannondale Scalpel Hi-Mod Ultimate


12.499,00

De Cannondale Scalpel Hi-Mod Ultimate is het beste wat er op dit moment op de markt te koop is. De perfecte geometrie van de Cannondale Scalpel gecombineerd met de hoogwaardige onderdelen zoals onder andere de SRAM XX1 AXS afmontage en ENVE M525 wielen. Deze Cannondale Scalpel Hi-Mod Ultimate is zowel af te halen in één van onze winkels in Enschede of Almelo als gratis bezorgd!
Wissen

Beschrijving Cannondale Scalpel Hi-Mod Ultimate

Beter dan dit gaat het niet worden! De Cannondale Scalpel Hi-Mod Ultimate is echt het topmodel van het moment in de Cannondale mountainbike collectie. De Scalpel Hi-Mod Ultimate wordt uiteraard afgeleverd met de unieke carbon Lefty Ocho voorvork, die beschikt over super strak stuurgedrag en erg soepele vering. Voor de achtervering wordt er gekozen voor de Fox Float DPS Factory Evol 100 mm vering. Door de lock-out die op het stuur wordt gemonteerd kunt u de voor- en achtervering in één keer aan- of uitzetten.

SRAM XX1 AXS draadloze schakelgroep

Deze Cannondale Scalpel Hi-Mod Ultimate wordt afgemonteerd met de draadloze SRAM XX1 AXS schakelgroep. Dit betekent dat de shifters draadloos communiceert met de achterderailleur. Dit zorgt voor een unieke afwerking maar ook over erg direct schakelgedrag. De batterij van de achterderailleur gaat erg lang mee maar moet uiteindelijk wel een keer opgeladen worden. De batterij van de achterderailleur is erg makkelijk los te klikken en binnen no-time is die weer opgeladen. De SRAM XX1 AXS schakelgroep bestaat over 1X12 aandrijving, dit betekent dat de fiets is afgemonteerd met een 34 tands enkel voorblad en 12 versnelligen achter met een bereik van 10-52T.

ENVE M525 Wielset

De wielen zorgen altijd voor een groot verschil in rijgedrag. Dit is dan ook de reden waarom Cannondale bij de Scalpel Hi-Mod Ultimate heeft gekozen voor de beste wielen op de markt, namelijk de ENVE M525 wielen. Deze wielen zijn beschikken over een laag gewicht en een ontzettend hoge stijfheid wat zorgt voor een erg strak stuurgedrag. Verder zorgt de 25 mm interne velgbreedte ervoor dat de banden breder uitvallen en u met een lagere bandenspanning kunt rijden wat zorgt voor meer comfort. Op het voorwiel wordt door Cannondale een Schwalbe Racing Ray EVO gemonteerd en achter wordt een Schwalbe Racing Ralph EVO gemonteerd. De perfecte combinatie voor meer grip aan de voorkant en een lagere rolweerstand aan de achterkant.

Frame Ballistec Hi-Mod Carbon, Proportional Response Tuned, Flexpivot achterbrug
Voorvork Lefty Ocho Carbon 100 mm met lockout
Achterdemper Fox Float DPS Factory EVOL, 100mm
Wielen ENVE M525 Carbon 24 spaken TLR
Banden Schwable Racing Ray EVO 29×2.25 – Schwalbe Racing Ralph EVO 29×2.25 SnakeSkin Addix Speed TLR
Shifters SRAM Eagle AXS, 12 speed
Crankstel SRAM XX1 Eagle DUB, 34T Ai Offset
Cassette SRAM XG-1299 XX1 Eagle Copper 10-52, 12 speed
Ketting SRAM XX1 Eagle Copper 12 speed
Remmen SRAM Level Ultimate Hydraulic 160/160 mm schijven Centerline
Zadel Prologo Dimension NDR CPC Tirox
Zadelpen ENVE Carbon 31.6 x 400 mm
Stuur ENVE M5 Carbon 760mm
Handvatten ESI Chunky Silicone
Stuurpen  Cannondale 1
Overig Cannondale Wielsensor, Incl. Fietsmeting en Ten Tusscher servicepakket
Maatvoering
SM 1,54 – 1,65 m
MD 1,66 – 1,75 m
LG 1,75 – 1,85 m
XL 1,85 – 2,00 m

Details

Gewicht 16.96 kg
Framemateriaal

Merk product

Maat

, ,

Jaar

2021

Aantal versnellingen

12

Frame type

Heren

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: