Cannondale Scalpel HI-Mod 1 Team Color
Cannondale Scalpel HI-Mod 1 Team Color
Cannondale Scalpel HI-Mod 1 Team Color


Cannondale Scalpel HI-Mod 1 Team Color

€ 8.899,00
Wissen

Beschrijving Cannondale Scalpel HI-Mod 1 Team Color

Kwalitatief het beste op de markt. De Cannondale Scalpel Hi-Mod 1 in de Team kleur beschikt over de beste onderdelen en het Hi-Mod frame. Dit in combinatie met de Lefty Ocho Carbon zorgt ervoor dat dit model beschikt over de ultieme basis.

Flex Pivot

Het unieke aan de Scalpel ten opzichte van vele andere merken is dat de Scalpel over minder draaipunten beschikt. Dit komt doordat Cannondale het Flex Pivot heeft ontwikkeld waardoor er demping uit het carbon wordt gehaald. Zo is de achterbrug erg dun uitgevoerd zodat hier wat demping uit voorkomt. Doordat er minder draaipunten zijn gebruikt wordt de fiets onderhoudsvriendelijker maar ook de stijfheid wordt hoger. Naast de Flex Pivot wordt bij elke maatvoering een andere lay-out gekozen voor de veerkinematiek. Dit zorgt ervoor dat de fiets bij elke maatvoering hetzelfde reageert.

Lefty Ocho

De Lefty Ocho beschikt over een extra grote vorksprong voor meer stabiliteit en daardoor vertrouwen in het ruigere werk zoals steile afdalingen. De unieke Lefty Ocho die door Cannondale zelf is ontwikkeld beschikt over demping aan de onderkant van de vork voor directe demping en hierdoor extra comfort. Bovendien is de Lefty Ocho een erg lichtgewicht voorvork waardoor u een lichte voorkant krijgt voor sneller stuurgedrag. Verder beschikt deze fiets over de Ai offset achterbrug voor meer bandenvrijheid maar ook een sterker en stijver achterwiel.

Details

Framemateriaal

Merk product

Maat

, ,

Jaar

2021

Aantal versnellingen

12

Frame type

Heren

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: