Cannondale Scalpel Carbon 3 2021

Cannondale Scalpel Carbon 3 2021

€ 4699.00
CANNONDALE 29 M Scalpel Crb 3 BLK LG, Blk
Wissen
• Makkelijk afrekenen!
• Ruime keuze high end fietsen
• Afhalen in Almelo of Enschede

Beschrijving Cannondale Scalpel Carbon 3 2021

De Cannondale Scalpel Carbon 3 is een van de top XC mountainbikes van Cannondale en wij vinden het zelfs een van de beste mountainbikes op dit moment.

Frame en vork
Het frame van de Cannondale Scalpel carbon 3 is een van de lichtste XC frames op dit moment. De progressieve geometrie zorgt voor een strak rijgedrag. De Lefty Ocho biedt comfort en vertrouwen op ieder terrein, de Fox Float DPS Performance Elite EVOL achterdemper heeft een veerweg van 100mm en zorgt er samen met de Flexpivot in de achtervork voor dat je achterwiel onder alle omstandigheden contact houdt met de grond. De voor en achtervering zijn te bedienen vanaf het stuur met een remote lockout.

Prestatiegerichte aandrijflijn
Deze prestatiegerichte mountainbike is afgemonteerd met een combinatie van Shimano XT 12 spoed en Shimano SLX onderdelen. De Shimano hydraulische schrijfremmen zorgen voor voldoende remkracht op iedere trail.

Vertrouwde onderdelen
De Cannondale Scalpel Carbon 3 2021 maakt gebruik van top onderdelen. Lefty Ocho aluminium voorvork, Stan’s NoTubes Crest wielen met Schwalbe Racing Ray Performance banden maken dit een absolute topfiets!

Details

Aantal versnellingen

12

Frame type

Heren

Jaar

2021

Kleur

Zwart

Framemateriaal

Merk product

Wielmaat

29

Maat

tentusscher-stripe

Testen of bekijken

Bent u benieuwd naar het rijgedrag een van onze fietsen
Maak dan een afspraak in de winkel, we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Proefrit aanvragen

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: