Cannondale Topstone Carbon 5 2021
Cannondale Topstone Carbon 5 2021
Cannondale Topstone Carbon 5 2021


Cannondale Topstone Carbon 5 2021


2.999,00

CANNONDALE 700 M Topstone Crb 5 GRA MD, Gra
Wissen

Beschrijving Cannondale Topstone Carbon 5 2021

De Cannondale Topstone Carbon 5 is de ultieme carbon gravel bike.

Frame en vork: Het frame van de Cannondale Topstone Carbon 5 is een van de beste carbon gravel frames op de markt. Het frame maakt gebruik van een Kingpin veersysteem in de achtervork dat bijdraagt aan meer comfort en ervoor zorgt dat u niet hoeft in te leveren op het gebied van snelheid. Daarnaast dragen de steekassen ook bij aan de stijfheid van de fiets.

Prestatiegerichte aandrijflijn: Deze Cannondale Topstone Carbon 5 is afgemonteerd met een mix van Shimano GRX 800, 600 en 400 speciale gravel versnellingsgroep. Met deze groep schakelt u gemakkelijk onder belasting terwijl u over de gravelpaden rijdt of als u nog even bij schakelt voor de volgende klim!

Vertrouwde onderdelen: De Cannondale Topstone Carbon 5 maakt gebruik van veel van Cannondale haar eigen producten, denk hierbij aan een HollowGram crankstel en Cannondale stuurpen en stuur. De wielen zijn van WTB en de Topstone Carbon 5 wordt standaard geleverd met 37mm WTB Riddler banden.

Details

Gewicht 14.47 kg
Aantal versnellingen

22

Jaar

2021

Framemateriaal

Merk product

Maat

, , , ,

Frame type

Heren

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: