Sparta M8b Be-onebleu/Black Matte Dames
Sparta M8b Be-onebleu/Black Matte Dames
Sparta M8b Be-onebleu/Black Matte Dames


Sparta M8b Be-onebleu/Black Matte Dames


2.339,00

SPARTA M8b, Be-onebleu/Black Matte Standaard wordt deze fiets met een 300 watt accu geleverd. Mocht u liever tegen meerprijs een grotere accu willen dan is dit uiteraard mogelijk. Nadat u de bestelling hebt geplaatst kunt u contact met ons opnemen via daan@tentusscher.nl en kunnen wij dit voor u regelen.  
Wissen

Beschrijving Sparta M8b Be-onebleu/Black Matte Dames

De Sparta M8b is de beste E-bike van 2019, de middenmotor van Bosch zorgt ervoor dat de fiets erg stabiel en comfortabel is. Ook ziet de fiets er super strak uit met de mooie blauwe kleur en de weggewerkte accu, de kabels van de fiets zijn super mooi weggewerkt omdat de kabels binnendoor het frame lopen zie je ze bijna niet zitten. Op de fiets zit je lekker rechtop hierdoor heb je meer comfort en ook de stuurvering en zadelvering helpen mee om het comfort te verhogen. Voor de allerbeste remprestaties zitten er remmen op van Magura. Op de fiets zitten acht versnellingen waardoor je voor elk terrein een versnelling hebt, de versnellingen worden geregeld door de Shimano shifters.

De motor van deze fiets is de Bosch Active Line Plus met een standaard 300 watt accu die tussen de 40 en 100 kilometer meegaat met een volle batterij. Hier zijn wel meer opties in zo kan je nog kiezen uit de 400 en 500 watt accu hiermee wordt het bereik van de accu steeds groter en gaat de accu meer kilometers mee.

Details

Aantal versnellingen

8

Accu locatie

Bagagedrager

Frame type

Dames

Jaar

2021

Framemateriaal

Merk product

Accu vermogen

300 Wh

Maat

,

Bosch systemen


Image
Het bekende merk Bosch is bij ons in de winkel absoluut het meestverkochte systeem.

Informatie over Bosch systemen

Accu's


Image
Welke accu heb ik nodig is één van onze meest gestelde vragen in de winkel.

Informatie over Accu's

Versnellingssystemen


Image
Welk versnellingssysteem voor jou geschikt is ligt aan verschillende eisen die je stelt aan de fiets.

Informatie over Versnellingssystemen

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: