Trek Verve+ 4 2021 Matte Nautical Navy Heren
Trek Verve+ 4 2021 Matte Nautical Navy Heren
Trek Verve+ 4 2021 Matte Nautical Navy Heren


Trek Verve+ 4 2021 Matte Nautical Navy Heren

€ 3.299,00
TREK Verve+ 4, Matte Nautical Navy
Wissen

Beschrijving Trek Verve+ 4 2021 Matte Nautical Navy Heren

Deze complete Trek Verve+ 4 is de geschikte e-bike voor de fietser die sportieve looks combineert met een aangename zit positie.

De complete alleskunner.

De fraai ontwikkelde Trek Verve+ 4 is gemaakt van geoptimaliseerd aluminium dat stevigheid biedt en toch comfort kan geven. De verve+ 4 geeft door de verende voorvork en zadelpen samen met de bredere banden meer comfort en juist meer grip. Dankzij de volledig geïntegreerde accu en slanke bagagedrager blijft deze elektrische fiets sportief ogen. Deze sportieve fiets geeft door de comfort verhogende eigenschappen en verstelbare stuurpen de mogelijkheid om een rechtop positie aan te nemen en lekker te kunnen fietsen.

Bosch Performance Line.

De Trek Verve+ 4 is uitgerust met de betrouwbare en duurzame Bosch Performance Line motor, deze ondersteund tot 25km/u. Deze krachtige motor met 65Nm koppel zorgt voor voldoende kracht tijdens de dagelijkse rit maar kan ook zeker een sportievere rit in de heuvels aan. De Bosch Performance Line motor wordt gevoed door een  Bosch 500Wh Accu. Deze batterij biedt u dus een grote actieradius. U stuurt de motor aan met het compacte Bosch Purion display. Dit systeem is rechts op het stuur gepositioneerd zodat u vanaf het handvat de juiste ondersteuning kan inschakelen.
Meer informatie over Bosch systemen

Schakel- en remsysteem.

Naast de Bosch onderdelen heeft de Trek Verve+ 4 een veilig en duurzaam schakel- en remsysteem van Shimano. U heeft met 9 versnellingen voldoende bereik om de heuvel op uw vakantiebestemming goed en veilig op te komen. De Shimano derailleur, ketting en cassette zijn duurzaam en bieden goede schakelprestaties. Verder is de fiets afgemonteerd met Shimano hydraulische schijfremmen waarmee u veilig en soepel tot stilstand komt.
Meer informatie over versnellingssystemen

Verlichting

Deze zeer complete Verve+ 4 is uitgerust met een felle en heldere verlichting set. De voor- en achterlamp zijn aangesloten op de Bosch accu waardoor u nooit zonder verlichting komt te staan. Wij bij Ten Tusscher kunnen er voor zorgen dat verlichting altijd aan komt te staan, zodat u zowel overdag als s ’avonds goed zichtbaar bent. De Trek Verve+ 4is verkrijgbaar in een Heren en een Dames model en uiteraard verschillende kleuren.

Productspecificaties

 

Type fiets  : Elektrische stadfiets

Plaats motor  : Middenmotor

Plaats accu  : Frame

Kracht motor  : 65Nm

Actieradius  : 60 – 120 Km

Type versnelling  : Derailleur

Voorvork  : Geveerde voorvork

Aandrijving  : Ketting

Gewicht  : 23.75 Kg

 


Meer informatie over accu’s

Meer Trek of Trek Verve+ 4

Details

Frame type

Dames, Heren

Jaar

2021

Merk product

Merk accu

BOSCH

Motor locatie

Middenmotor

Wielmaat

28

Maat

Accu vermogen

400 Wh, 500 Wh

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: