Trek District+ 8 2021 Matte Pacific Heren
Trek District+ 8 2021 Matte Pacific Heren
Trek District+ 8 2021 Matte Pacific Heren


Trek District+ 8 2021 Matte Pacific Heren

€ 3.499,00
TREK District+ 8, Matte Pacific
Wissen

Beschrijving Trek District+ 8 2021 Matte Pacific Heren

Deze complete Trek District+ 8 is de geschikte e-bike voor de iedereen die het heerlijk vindt om onderhoudsvrij te kunnen fietsen!

Van alle gemakken voorzien.

De Trek District+ 8 is gemaakt van alpha smooth aluminium dat stevigheid biedt en toch comfort geeft. De District+ 8 geeft door de verende voorvork en extra brede banden meer comfort en grip. Dankzij de accu die geïntegreerd  is in het frame blijft deze elektrische fiets een stabiele reisgenoot. Deze stadsfiets van Trek  geeft door de comfort verhogende eigenschappen en verstelbare stuurpen de mogelijkheid om een rechtop positie aan te nemen en lekker te kunnen fietsen.

Bosch Active Line Plus.

De Trek District+ 8 is uitgerust met de betrouwbare en duurzame Bosch Active Line Plus motor, deze ondersteund tot 25km/u. Deze motor met 50Nm koppel zorgt voor voldoende kracht tijdens de dagelijkse rit maar kan ook zeker heuvelachtig terrein aan. De Bosch Active Line Pus motor wordt gevoed door een Bosch Powertube 500Wh Accu. Deze batterij biedt u dus een prima actieradius. U stuurt de motor aan met het afneembare Bosch kiox display. Het display is van alle gemakken voorzien en heeft zelfs verschillende GPS mogelijkheden. verder is het display midden op het stuur gepositioneerd zodat u altijd een blik op de weg heeft.

Schakel- en remsysteem.

Naast de Bosch onderdelen heeft de Trek District+ 8 een veilig en duurzaam schakel- en remsysteem van Shimano. U heeft met 8 versnellingen voldoende bereik om lekker ontspannen te fietsen. De District+ 8 is een fiets met een dichte kettingkast wat erg onderhoud vriendelijk is. De ketting en cassette zijn duurzaam en bieden goede schakelprestaties. Verder is de fiets afgemonteerd met Shimano hydraulische schijfremmen waarmee u veilig en soepel tot stilstand komt.

Verlichting.

Deze zeer complete District+ 8 is uitgerust met een felle en heldere verlichting set. De voor- en achter lamp zijn aangesloten op de Bosch accu waardoor u nooit zonder verlichting komt te staan. Wij bij Ten Tusscher kunnen er voor zorgen dat verlichting altijd aan komt te staan, zodat u zowel overdag als s ’avonds goed zichtbaar bent. De Trek District+ 8 is verkrijgbaar in een Heren en een Dames model.

Productspecificaties.

 

Type fiets : Elektrische stadfiets

Plaats motor : Middenmotor

Plaats accu : Frame

Kracht motor : 50Nm

Actieradius : 60 – 120 Km

Type versnelling : Dichte kettingkast

Voorvork : Geveerde voorvork

Aandrijving : Ketting

Details

Frame type

Dames, Heren

Jaar

2021

Merk product

Merk accu

BOSCH

Motor locatie

Middenmotor

Wielmaat

28

Maat

, ,

Accu vermogen

500

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: