Trek District+ 8 2021 Lowstep Matte Pacific Dames
Trek District+ 8 2021 Lowstep Matte Pacific Dames
Trek District+ 8 2021 Lowstep Matte Pacific Dames


Trek District+ 8 2021 Lowstep Matte Pacific Dames


3.499,00

TREK District+ 8 Lowstep, Matte Pacific
Wissen

Beschrijving Trek District+ 8 2021 Lowstep Matte Pacific Dames

Deze complete Trek District+ 8 is de geschikte e-bike voor de iedereen die het heerlijk vindt om onderhoudsvrij te kunnen fietsen!

Van alle gemakken voorzien.

De Trek District+ 8 is gemaakt van alpha smooth aluminium dat stevigheid biedt en toch comfort geeft. De District+ 8 geeft door de verende voorvork en extra brede banden meer comfort en grip. Dankzij de accu die geïntegreerd  is in het frame blijft deze elektrische fiets een stabiele reisgenoot. Deze stadsfiets van Trek  geeft door de comfort verhogende eigenschappen en verstelbare stuurpen de mogelijkheid om een rechtop positie aan te nemen en lekker te kunnen fietsen.

Bosch Active Line Plus.

De Trek District+ 8 is uitgerust met de betrouwbare en duurzame Bosch Active Line Plus motor, deze ondersteund tot 25km/u. Deze motor met 50Nm koppel zorgt voor voldoende kracht tijdens de dagelijkse rit maar kan ook zeker heuvelachtig terrein aan. De Bosch Active Line Pus motor wordt gevoed door een Bosch Powertube 500Wh Accu. Deze batterij biedt u dus een prima actieradius. U stuurt de motor aan met het afneembare Bosch kiox display. Het display is van alle gemakken voorzien en heeft zelfs verschillende GPS mogelijkheden. verder is het display midden op het stuur gepositioneerd zodat u altijd een blik op de weg heeft.

Schakel- en remsysteem.

Naast de Bosch onderdelen heeft de Trek District+ 8 een veilig en duurzaam schakel- en remsysteem van Shimano. U heeft met 8 versnellingen voldoende bereik om lekker ontspannen te fietsen. De District+ 8 is een fiets met een dichte kettingkast wat erg onderhoud vriendelijk is. De ketting en cassette zijn duurzaam en bieden goede schakelprestaties. Verder is de fiets afgemonteerd met Shimano hydraulische schijfremmen waarmee u veilig en soepel tot stilstand komt.

Verlichting.

Deze zeer complete District+ 8 is uitgerust met een felle en heldere verlichting set. De voor- en achter lamp zijn aangesloten op de Bosch accu waardoor u nooit zonder verlichting komt te staan. Wij bij Ten Tusscher kunnen er voor zorgen dat verlichting altijd aan komt te staan, zodat u zowel overdag als s ’avonds goed zichtbaar bent. De Trek District+ 8 is verkrijgbaar in een Heren en een Dames model.

Productspecificaties.

 

Type fiets                                Elektrische stadfiets

Plaats motor                            Middenmotor

Plaats accu                              Frame

Kracht motor                           50Nm

Actieradius                              60 – 120 Km

Type versnelling                      Dichte kettingkast

Voorvork                                 Geveerde voorvork

Aandrijving                              Ketting

Details

Frame type

Dames

Jaar

2021

Merk product

Accu vermogen

500, 500 Wh

Maat

,

Bosch systemen


Image
Het bekende merk Bosch is bij ons in de winkel absoluut het meestverkochte systeem.

Informatie over Bosch systemen

Accu's


Image
Welke accu heb ik nodig is één van onze meest gestelde vragen in de winkel.

Informatie over Accu's

Versnellingssystemen


Image
Welk versnellingssysteem voor jou geschikt is ligt aan verschillende eisen die je stelt aan de fiets.

Informatie over Versnellingssystemen

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: