Trek District+ 6 Lowstep Alpine Blue 2021
Trek District+ 6 Lowstep Alpine Blue 2021
Trek District+ 6 Lowstep Alpine Blue 2021


Trek District+ 6 Lowstep Alpine Blue Dames


3.099,00

TREK District+ 6 Lowstep, Alpine Blue
Wissen

Beschrijving Trek District+ 6 Lowstep Alpine Blue Dames

Deze complete Trek District+ 6 is de geschikte e-bike voor de iedereen die het heerlijk vinden om een mooie tocht te maken!

Ultiem Comfort.

De Trek District+ 6 is gemaakt van alpha smooth aluminium dat stevigheid biedt en toch comfort geeft. De District+ 6 geeft door de verende voorvork en extra brede banden meer comfort en grip. Dankzij de accu die geïntegreerd  is in het frame blijft deze elektrische fiets een stabiele reisgenoot. Deze stadsfiets van Trek  geeft door de comfort verhogende eigenschappen en verstelbare stuurpen de mogelijkheid om een rechtop positie aan te nemen en lekker te kunnen fietsen.

Bosch Active Line Plus.

De Trek District+ 6 is uitgerust met de betrouwbare en duurzame Bosch Active Line Plus motor, deze ondersteund tot 25km/u. Deze motor met 50Nm koppel zorgt voor voldoende kracht tijdens de dagelijkse rit maar kan ook zeker heuvelachtig terrein aan. De Bosch Active Line Pus motor wordt gevoed door een Bosch Powertube 400Wh Accu. Deze batterij biedt u dus een prima actieradius. U stuurt de motor aan met het afneembare Bosch Intuvia display. Het display is midden op het stuur gepositioneerd en de bediening-unit rechts op het stuur zodat u altijd kunt aangeven in welke ondersteuningstand u wil fietsen.

Schakel- en remsysteem.

Naast de Bosch onderdelen heeft de Trek District+ 6 een veilig en duurzaam schakel- en remsysteem van Shimano. U heeft met 7 versnellingen voldoende bereik om lekker ontspannen te fietsen. De fiets heeft een dichte kettingkast wat erg onderhoud vriendelijk is. De ketting en cassette zijn duurzaam en bieden goede schakelprestaties. Verder is de fiets afgemonteerd met Shimano hydraulische schijfremmen waarmee u veilig en soepel tot stilstand komt.

Verlichting.

Deze zeer complete District+ 6 is uitgerust met een felle en heldere verlichting set. De voor- en achterlamp zijn aangesloten op de Bosch accu waardoor u nooit zonder verlichting komt te staan. Wij bij Ten Tusscher kunnen er voor zorgen dat verlichting altijd aan komt te staan, zodat u zowel overdag als s ’avonds goed zichtbaar bent. De Trek District+ 6 is verkrijgbaar in een Heren en een Dames model.

Productspecificaties

Type fiets: Elektrische stadfiets

Plaats motor: Middenmotor

Plaats accu: Frame

Kracht motor: 50Nm

Actieradius: 60 – 120 Km

Type versnelling: Dichte kettingkast

Voorvork: Geveerde voorvork

Aandrijving: Ketting


 

Details

Frame type

Dames

Jaar

2021

Merk product

Maat

,

Accu vermogen

400 Wh

Bosch systemen


Image
Het bekende merk Bosch is bij ons in de winkel absoluut het meestverkochte systeem.

Informatie over Bosch systemen

Accu's


Image
Welke accu heb ik nodig is één van onze meest gestelde vragen in de winkel.

Informatie over Accu's

Versnellingssystemen


Image
Welk versnellingssysteem voor jou geschikt is ligt aan verschillende eisen die je stelt aan de fiets.

Informatie over Versnellingssystemen

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: