Trek District+ 4 2021 Dnister Black Heren
Trek District+ 4 2021 Dnister Black Heren
Trek District+ 4 2021 Dnister Black Heren
Trek District+ 4 2021 Dnister Black Heren


Trek District+ 4 2021 Dnister Black Heren

€ 2.899,00
De prijs met 300 watt accu is 2699, 400 watt accu 2899 en 500 watt 3099. Indien u niet de juiste accu kunt selecteren kunnen wij dit achteraf voor u regelen.
Wissen

Beschrijving Trek District+ 4 2021 Dnister Black Heren

Deze complete Trek District+ 4 is de geschikte e-bike voor de iedereen die zich comfortabel en snel door de stad wil maneuvreren!

De comfortabele stadfiets.

De Trek District+ 4 is gemaakt van aluminium dat stevigheid biedt en toch comfort geeft. De District+ 4 geeft door de verende voorvork en extra brede banden meer comfort en grip. Dankzij de accu die geplaatst is onder de bagagedrager blijft deze elektrische fiets een stabiele reisgenoot. Deze stadsfiets van Trek  geeft door de comfort verhogende eigenschappen en verstelbare stuurpen de mogelijkheid om een rechtop positie aan te nemen en lekker te kunnen fietsen.

Bosch Active Line Plus.

De Trek District+ 4 is uitgerust met de betrouwbare en duurzame Bosch Active Line Plus motor, deze ondersteund tot 25km/u. Deze motor met 50Nm koppel zorgt voor voldoende kracht tijdens de dagelijkse rit maar kan ook zeker heuvelachtig terrein aan. De Bosch Active Line Pus motor wordt gevoed door een  Bosch 300Wh Accu. Deze batterij biedt u dus een prima actieradius. U stuurt de motor aan met het afneembare Bosch Intuvia display. Dit systeem is midden op het stuur gepositioneerd zodat u altijd uw blik op de weg hebt.

Schakel- en remsysteem.

Naast de Bosch onderdelen heeft de Trek District+ 4 een veilig en duurzaam schakel- en remsysteem van Shimano. U heeft met 7 versnellingen voldoende bereik om lekker ontspannen te fietsen. De fiets heeft een dichte kettingkast wat erg onderhoud vriendelijk is. De ketting en cassette zijn duurzaam en bieden goede schakelprestaties. Verder is de fiets afgemonteerd met Shimano hydraulische schijfremmen waarmee u veilig en soepel tot stilstand komt.

Verlichting

Deze zeer complete District+ 4 is uitgerust met een felle en heldere verlichting set. De voor- en achterlamp zijn aangesloten op de Bosch accu waardoor u nooit zonder verlichting komt te staan. Wij bij Ten Tusscher kunnen er voor zorgen dat verlichting altijd aan komt te staan, zodat u zowel overdag als s ’avonds goed zichtbaar bent. De Trek District+ 4 is verkrijgbaar in een Heren en een Dames model.

U heeft bij deze fiets de keuze uit een 300, 400 of 500Wh accu!

Productspecificaties

Type fiets: Elektrische stadfiets

Plaats motor: Middenmotor

Plaats accu: Bagagedrager

Kracht motor : 50Nm

Actieradius : 60 – 120 Km

Type versnelling: Dichte kettingkast

Voorvork: Geveerde voorvork

Aandrijving: Ketting

Details

Frame type

Heren

Jaar

2021

Merk product

Maat

,

Accu vermogen

300 Wh, 400 Wh, 500 Wh

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: