Trek District+ 1 2021 Lithium Grey Dames
Trek District+ 1 2021 Lithium Grey Dames
Trek District+ 1 2021 Lithium Grey Dames


Trek District+ 1 2021 Lithium Grey Dames

€ 2.499,00
Trek District+ 1 2021 Lithium Grey Dames Mocht de juiste maat ertussen staan maar u kunt niet de juiste accu kiezen dan kunnen wij dit altijd achteraf nog aanpassen. U kunt dan direct na het bestellen contact opnemen met daan@tentusscher.nl en hij zal dit voor u regelen.
Wissen

Beschrijving Trek District+ 1 2021 Lithium Grey Dames

Deze complete Trek District+ 1 is de geschikte e-bike voor de iedereen die een rustige stadsfiets wil!

De heerlijke stadfiets.

De Trek District+ 1 is gemaakt van aluminium dat stevigheid biedt en toch comfort geeft. De District+ 1 geeft door de verende voorvork meer comfort en grip. Dankzij de accu die geïntegreerd is in de bagagedrager blijft deze elektrische fiets een stabiele reisgenoot. Deze stadsfiets van Trek  geeft door de comfort verhogende eigenschappen en verstelbare stuurpen de mogelijkheid om een rechtop positie aan te nemen en lekker te kunnen fietsen.

Bosch Active Line.

De Trek District+ 1 is uitgerust met de betrouwbare en duurzame Bosch Active Line motor, deze ondersteund tot 25km/u. Deze motor met 40Nm koppel zorgt voor voldoende kracht tijdens de dagelijkse rit maar kan ook zeker een lange zondagse tocht aan. De Bosch Active Line motor wordt gevoed door een  Bosch 300Wh Accu. Deze batterij biedt u dus een prima actieradius. U stuurt de motor aan met het compacte Bosch Purion display. Dit systeem is rechts op het stuur gepositioneerd zodat u vanaf het handvat de juiste ondersteuning kan inschakelen.

Schakel- en remsysteem.

Naast de Bosch onderdelen heeft de Trek District+ 1 een veilig en duurzaam schakel- en remsysteem van Shimano. U heeft met 7 versnellingen voldoende bereik om lekker ontspannen te fietsen. De fiets heeft een dichte kettingkast wat erg onderhoud vriendelijk is. De ketting en cassette zijn duurzaam en bieden goede schakelprestaties. Verder is de fiets afgemonteerd met Shimano hydraulische schijfremmen waarmee u veilig en soepel tot stilstand komt.

Verlichting

Deze zeer complete District+ 1 is uitgerust met een felle en heldere verlichting set. De voor- en achterlamp zijn aangesloten op de Bosch accu waardoor u nooit zonder verlichting komt te staan. Wij bij Ten Tusscher kunnen er voor zorgen dat verlichting altijd aan komt te staan, zodat u zowel overdag als s ’avonds goed zichtbaar bent. De Trek District+ 1 is verkrijgbaar in een Heren en een Dames model.

Productspecificaties

Type fiets: Elektrische stadfiets

Plaats motor: Middenmotor

Plaats accu: Bagagedrager

Kracht motor: 40Nm

Actieradius: 60 – 120 Km

Type versnelling: Dichte kettingkast

Voorvork: Geveerde voorvork

Aandrijving: Ketting

Details

Frame type

Dames

Jaar

2021

Merk product

Merk accu

BOSCH

Motor locatie

Middenmotor

Wielmaat

28

Maat

, ,

Accu vermogen

400

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: