Cannondale Mavaro Neo 5 2021 CAS
Cannondale Mavaro Neo 5 2021 CAS
Cannondale Mavaro Neo 5 2021 CAS


Cannondale Mavaro Neo 5 2021 CAS

€ 4.199,00
CANNONDALE 700 U Mavaro Neo 5 CAS LG, Cas
Wissen

Beschrijving Cannondale Mavaro Neo 5 2021 CAS

De Mavaro Neo 5 is een top e-bike van Cannondale. De fiets rijdt subliem en heeft erg goede onderdelen.

Frame en vork: Het frame van de Cannondale Mavaro Neo maakt gebruik van Cannondale’s Smartform C1-legeringconstructie, waardoor hij niet alleen licht, maar ook sterk is. De Cannondale Headshok voorvork biedt veercomfort onder alle omstandigheden en zorgt er in combinatie met de steekassen voor dat de fiets onder alle omstandigheden stabiel aanvoelt.

Prestatiegerichte aandrijflijn: De Cannondale Mavaro Neo 5 is uitgerust met een Bosch Active Line Plus motor en een Bosch 500Wh accu. De fiets maakt gebruik van een solide Shimano Deore derailleur, dit geeft de fiets een sportief karakter.

Vertrouwde onderdelen: De Mavaro Neo 5 is uitgerust met kwalitatief zeer goede onderdelen. Hydraulische schrijfremmen van Shimano, goede verlichting een stevig slot van Abus en brede banden van Schwalbe (50mm) zijn vanzelfsprekend bij een topfiets als deze.

Details

Aantal versnellingen

10

Frame type

Dames

Jaar

2021

Kleur
Framemateriaal

Merk product

Wielmaat

255

Maat

, ,

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: