Cannondale Mavaro Neo 1 2021 Gunmetal Grey
Cannondale Mavaro Neo 1 2021 Gunmetal Grey
Cannondale Mavaro Neo 1 2021 Gunmetal Grey


Cannondale Mavaro Neo 1 2021 Gunmetal Grey

€ 6.499,00
Cannondale Mavaro Neo 1 2021 Gunmetal Grey Ebike  
Wissen

Beschrijving Cannondale Mavaro Neo 1 2021 Gunmetal Grey

De Mavaro Neo 1 is een absolute top e-bike van Cannondale. De fiets rijdt subliem en heeft enkel de beste onderdelen.

Frame en vork

Het frame van de Cannondale Mavaro Neo maakt gebruik van Cannondale’s Smartform C1-legeringconstructie, waardoor hij niet alleen licht, maar ook sterk is. De Cannondale Headshok voorvork biedt veercomfort onder alle omstandigheden en zorgt er in combinatie met de steekassen voor dat de fiets onder alle omstandigheden stabiel aanvoelt.

Prestatiegerichte aandrijflijn

De Cannondale Mavaro Neo 1 is uitgerust met een Bosch Performance Line CX motor en een Bosch 625Wh accu. De fiets wordt voortgedreven door een Gates CDX belt in combinatie met een Enviolo versnellingsnaaf dit resulteert in een geruisloze en onderhoudsvriendelijke fiets ervaring.

Meer informatie over Bosch systemen
Meer informatie over versnellingssystemen

Vertrouwde onderdelen

De Mavaro Neo 1 is uitgerust met bijna alle opties die momenteel mogelijk zijn op een e-bike. Denk aan een Bosch Kiox kleurendisplay, waar u allerlei relevante fietsinformatie kunt zien en zelfs mee kunt navigeren. daarnaast beschikte de fiets over een Garmin Radar die u waarschuwt voor achterop komend verkeer. Een verende zadelpen, hydraulische schijfremmen van Shimano, de beste verlichting van Supernova en goede brede banden (50mm) zijn vanzelfsprekend bij een topfiets als deze.

Meer informatie over accu’s
100% rijklaar afgeleverd

Details

Aantal versnellingen

10

Frame type

Dames

Jaar

2021

Framemateriaal

Merk product

Wielmaat

255

Maat

, ,

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: