Cannondale 650 U Adventure Neo 2 EQ (x) Sgg Dames
Cannondale 650 U Adventure Neo 2 EQ (x) Sgg Dames
Cannondale 650 U Adventure Neo 2 EQ (x) Sgg Dames


Cannondale 650 U Adventure Neo 2 EQ (x) Sgg Dames

€ 3.299,00
Avontuurlijk! Dat is waar deze Cannondale Adventure Neo 2 EQ voor staat, de stille motor in combinatie met de grote accu zorgen voor vele kilometers. Daarnaast zorgen de brede banden ervoor dat u ook een keer een zandpad in kunt rijden.
Wissen

Beschrijving Cannondale 650 U Adventure Neo 2 EQ (x) Sgg Dames

De Cannondale Adventure Neo 2 EQ voor dames beschikt over hoogwaardige onderdelen tegen een scherpe prijs. Zo zorgt het stabiele Cannondale aluminium frame voor een erg stabiel rijgedrag onder alle omstandigheden. Bovendien zorgt de voorvork vering en de zadelpen vering voor extra comfort.

Bosch stille motor

Het is natuurlijk de bedoeling dat als u gaat fietsen u geen extra geluid wilt van de motor. Dit is dan ook de reden waarom Cannondale bij deze Adventure Neo 2 EQ gekozen heeft voor de stille maar toch krachtige Active Line Plus motor. In combinatie met de grote 500 watt accu die geïntegreerd is in het frame kunt u vele kilometers maken.

Comfort

Zoals al eerder aangegeven zorgen de voorvork vering en de zadelpen vering voor extra comfort. Echter wordt het meeste comfort bij deze fiets uit de iets bredere banden gehaald. Dit zorgt er namelijk voor dat de schokken en trillingen beter worden geabsorbeerd. Daarnaast heeft u meer grip en kunt u ook eens een zandpad inrijden met deze Adventure Neo 2 EQ. Verder wordt de fiets afgemonteerd met Shimano onderdelen en schijfremmen.

Maat SM: 1,49 m – 1,70 m
Maat LG: 1,70 m – 1,98 m

Mocht u nog vragen hebben over deze Adventure Neo 2 EQ chat, e-mail of bel ons!

 

 

Details

Aantal versnellingen

9

Frame type

Dames

Jaar

2021

Framemateriaal

Merk product

Maat

, ,

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: