Cannondale 29 M Tesoro Neo X 1 Mat Heren
Cannondale 29 M Tesoro Neo X 1 Mat Heren
Cannondale 29 M Tesoro Neo X 1 Mat Heren
Cannondale 29 M Tesoro Neo X 1 Mat Heren


Cannondale 29 M Tesoro Neo X 1 Mat Heren

€ 3.999,00
CANNONDALE 29 M Tesoro Neo X 1 MAT MD, Mat
Wissen

Beschrijving Cannondale 29 M Tesoro Neo X 1 Mat Heren

Licht en comfortabel

Cannondale staat bekend om zijn fantastische aluminium frames waar ze ook groot mee zijn geworden. Zo heeft Cannondale dit frame zo gemaakt dat het zowel licht maar ook erg stijf is. Dit zorgt voor een betere wegligging en stuurgedrag. Uiteraard is het ook erg belangrijk dat u comfortabel kunt fietsen wanneer u bijvoorbeeld over slecht wegdek rijdt. Dit was dan ook de reden voor Cannondale om bewust te kiezen voor bredere banden en een hoogwaardige verende voorvork. Hierdoor kunt u ook perfect met deze fiets over zandpaden en andere slecht berijdbare paden fietsen.

Krachtig systeem

De Cannondale Tesoro Neo X 1 beschikt over de sterkste motor van Bosch, namelijk de Performance Line CX met maar liefst 85Nm kracht. Dit zorgt ervoor dat u deze fiets perfect kunt inzetten in bijvoorbeeld de Alpen of gewoon als Nederland met een mooi sportief rijgedrag. Om zover mogelijk te kunnen fietsen heeft Cannondale de 625Wh accu gemonteerd wat de grootste accu is van Bosch.

Duurzame Shimano afmontage

Door de sterke motor komt er natuurlijk extra veel kracht op de schakelgroep. Cannondale heeft hier niet op bespaard en de duurzame en sterke Shimano Deore 11-speed groep gemonteerd voor ook goede schakelprestaties onder kracht. Door de grote 11-51 cassette heeft een extreem groot bereik zodat u zeker weet dat u overal boven komt. Verder wordt de fiets uiteraard afgemonteerd met Shimano schijfremmen zodat u ook over de veiligste en beste remmen hebt op de markt.

 

Details

Aantal versnellingen

12

Frame type

Heren

Jaar

2020

Framemateriaal

Merk product

Maat

, ,

Bosch systemen


Image
Het bekende merk Bosch is bij ons in de winkel absoluut het meestverkochte systeem.

Informatie over Bosch systemen

Accu's


Image
Welke accu heb ik nodig is één van onze meest gestelde vragen in de winkel.

Informatie over Accu's

Versnellingssystemen


Image
Welk versnellingssysteem voor jou geschikt is ligt aan verschillende eisen die je stelt aan de fiets.

Informatie over Versnellingssystemen
Image

Daarom ten Tusscher.

Wij staan voor uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Daarom zijn er unieke voordelen bij het aanschaffen van een fiets bij Fietsenwinkel ten Tusscher: