Wahoo Kickr Snap

Op voorraad
SKU
0853988006355

De Wahoo KICKR Snap geeft je de volle controle over de trapweerstand en zorgt voor een betrouwbare meting van het vermogen. De nieuwe fietstrainer die eenvoudig verbinding maakt met smartphones, tablets en computers. Meer informatie

€ 549,99
0853988006355
Rijklaar afgeleverd
  • Persoonlijk advies
  • De beste fietsen
  • Grootste voorraad
  • Klanten geven ons een 9
Persoonlijk advies
De beste fietsen
Grootste voorraad
Klanten geven ons een 9
Employee Photo

Vraag een gratis proefrit aan

Klik op Plan een afspraak in. Makkelijk, snel en binnen een werkdag een bevestiging op jouw proefrit afspraak. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Plan een afspraak in
Wahoo Kickr Snap

Productomschrijving

Click and go dat is hoe de Wahoo Kickr Snap werkt. Bij deze trainer kun je de fiets er direct in doen en gelijk gaan fietsen. De Wahoo Kickr Snap is te koppelen met je telefoon, tablet en PC zodat je interactief kunt gaan fietsen zoals met Zwift of Trainerroad. Dit zorgt ervoor dat je sneller op een fietstrainer springt en fitter uit de koude donkere winterdagen komt.

Deze fietstrainer is geen direct-drive trainer zoals de Wahoo Kickr of Kickr Core maar is prijstechnisch een ontzettend sterk product. Zo is de Kickr Snap op dit moment de beste Wheel-On trainer op de markt en door het zware vliegwiel dat wordt gebruikt krijg je een zo realistisch mogelijk gevoel. Bovendien is de maximale weerstand maar liefst 1500 watt en de maximale hellingsgraad 12%. Het is mogelijk om fietsen te monteren met de wielmaten 26, 27.5, 28 en 29 inch zowel voor velgremmen als schijfremmen geschikt.

Het is net als bij de andere fietstrainers van Wahoo ook mogelijk om dit te combineren met de Wahoo Kickr Climb die de hoek verandert als je bijvoorbeeld bergop aan het fietsen bent. Hierdoor wordt de fietservaring nog beter en train je ook andere spieren voor het klimmen.

Specs Wahoo Kickr Snap

Merk Wahoo
Product subgroep Fietstrainer
Toon alle specificaties
Toon minder specificaties
Gerelateerde producten en categorieën