Wahoo Kickr Core

Op voorraad
SKU
0853988006522

De Wahoo KICKR CORE Trainer is dé nieuwe fietstrainer van Wahoo en positioneert zich tussen de scherp geprijsde KICKR Snap en KICKR Power Trainer. Meer informatie

799,99
Rijklaar afgeleverd
0853988006522
  • Uniek servicepakket
  • Winkels in Enschede en Almelo
  • Klanten geven ons een 9
  • Uniek servicepakket
  • Winkels in Enschede en Almelo
  • Klanten geven ons een 9
Employee Photo

Vraag een gratis proefrit aan

Klik op Plan een afspraak in. Makkelijk, snel en binnen een werkdag een bevestiging op jouw proefrit afspraak. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Plan een afspraak in
Wahoo Kickr Core

Productomschrijving

Dit is je perfecte trainingspartner tijdens de wintermaanden of wanneer het een keer slecht weer is. De Wahoo Kickr Core is het populairste model in de Wahoo trainerscollectie door zijn geweldige prijs-kwaliteitesverhouding. Direct drive trainer met hoogwaardig vliegwiel voor een zo natuurlijk mogelijke fietservaring.De Wahoo Kickr Core beschikt over een groot vliegwiel waarmee je maar liefst een vermogen van maximaal 1800 watt kunt leveren. Daarnaast kan de Kickr Core een stijgingspercentage van maar liefst 16% nabootsen. Hiermee kun je perfect je ritjes op Zwift maken om bijvoorbeeld Alpe Du Zwift realistisch te beklimmen! Of toch liever wat mooie trainingsprogramma’s rijden met Sufferfest of Trainerroad? Ook dat is mogelijk met de Wahoo Kickr Core.Het bevestigen van je fiets in de trainer gaat heel simpel, je haalt je eigen achterwiel uit de fiets en zet de fiets op de trainer zoals je normaal ook het wiel monteert. Hierna ben je startklaar om lekker te gaan fietsen. Het is mogelijk om fietsen te monteren met wielmaten van 24″ tot en met 29″, zowel velgrem fietsen als schijfrem kunnen gemonteerd worden. Bij de trainer worden ook adapters meegeleverd zodat je zowel steekassen als snelspanners kunt monteren.Uiteraard koop je dit soort trainers als je er ook virtueel mee wilt gaan fietsen. De koppeling met je telefoon, tablet, laptop of pc kan zowel met Bluetooth als ANT+. Door deze koppeling wordt de weerstand automatisch aangepast als je bijvoorbeeld een stukje bergop moet fietsen. Bovendien is deze trainer uiteraard ook te koppelen met alle andere producten van Wahoo zoals de Kickr Climb, Headwind, fietscomputers. De trainer is geschikt voor fietsen met 8, 9, 10 en 11 speed schakelsystemen.Twijfel je nog? Kom langs in onze winkel en test onze Wahoo producten.De Wahoo Kickr core wordt geleverd zonder cassette, we monteren graag een cassette voor je vermeldt dit dan bij de bestelling. Dan zorgen wij dat deze gratis gemonteerd wordt.
Wahoo Kickr Core

Specs Wahoo Kickr Core

Merk Wahoo
Product subgroep Fietstrainer
Toon alle specificaties
Toon minder specificaties
Gerelateerde producten en categorieën