Wahoo Kickr Power 5.0

Op voorraad
SKU
0850010131092

De naam zegt het al, het is de vijfde generatie Wahoo Kickr en absoluut de beste trainer! Meer informatie

€ 1.099,99
Rijklaar afgeleverd
0850010131092
  • Uniek servicepakket
  • Winkels in Enschede en Almelo
  • Klanten geven ons een 9
  • Uniek servicepakket
  • Winkels in Enschede en Almelo
  • Klanten geven ons een 9
Employee Photo

Vraag een gratis proefrit aan

Klik op Plan een afspraak in. Makkelijk, snel en binnen een werkdag een bevestiging op jouw proefrit afspraak. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Plan een afspraak in
Wahoo Kickr Power 5.0

Productomschrijving

Door het zware vliegwiel die een maximaal vermogen aan kan van maar liefst 2200 watt krijg je een erg natuurlijk rijgevoel en zal je ook niet doorslippen zoals bij de oude fietstrainers. Ook stijgingspercentages van 20% kan de fietstrainer perfect nabootsen. De grootste verbetering van deze nieuwe generatie Kickr is de Axis Action Feet poten. Dit zijn de pootjes waar de fietstrainer op steunt en kunnen zijdelings bewegen tot wel 5 graden. Hierdoor krijg je een fantastisch realistisch rijgevoel, zo wordt het staan op de pedalen nog realistischer dan bij de oude generatie waarbij er geen beweging in de fiets zat. Mocht je het toch wat teveel vinden kun je het aanpassen met de meegeleverde adapters.

Waarbij je eerder nog af en toe de Wahoo Kickr moest kalibreren is dat tegenwoordig niet meer nodig aangezien de Wahoo Kickr 5.0 over een automatische kalibratie. Hierdoor zullen de waardes die je rijdt altijd gekalibreerd zijn en realistische waardes zijn. De Wahoo Kickr 5.0 is verder geschikt voor wielmaten 24″ tot en met 29″ en zowel voor velgremmen en schijfremmen. Bovendien is het mogelijk om met de meegeleverde adapters zowel snelspanners en steekassen te gebruiken. Standaard wordt er een 11 speed cassette gemonteerd die geschikt is voor Shimano en SRAM.

Het koppelen met je telefoon, tablet, laptop of PC kan zowel via Bluetooth als ANT+. Bovendien kun je deze Wahoo Kickr 5.0 ook koppelen met de Wahoo Headwind, Wahoo Kickr Climb en de Wahoo fietscomputers.

Mocht je nog twijfelen? Kom dan langs in onze winkel en test deze trainer!

De Wahoo kickr 5.0 wordt geleverd met een cassette 11-28. Wil je liever een andere cassette verhouding geef dit dan tijdig door dan zullen we de cassette monteren naar de gewenste verhouding (bijvoorbeeld 11-32). Mits deze voorradig is.

Wahoo Kickr Power 5.0

Specs Wahoo Kickr Power 5.0

Merk Wahoo
Kleur Zwart
Product subgroep Fietstrainer
Toon alle specificaties
Toon minder specificaties
Gerelateerde producten en categorieën

Vergelijkbare fietsen

€ 799,99
€ 549,99
€ 699,99
€ 799,99
€ 279,99