Wahoo Headwind

Op voorraad
SKU
0853988006546

Wil jij efficiënter fietsen en niet volledig doorweekt van het zweet van je fiets afstappen na een ritje op Zwift dan is de Wahoo Headwind perfect voor jou. Meer informatie

€ 279,99
0853988006546
Rijklaar afgeleverd
  • Persoonlijk advies
  • De beste fietsen
  • Grootste voorraad
  • Klanten geven ons een 9
Persoonlijk advies
De beste fietsen
Grootste voorraad
Klanten geven ons een 9
Employee Photo

Vraag een gratis proefrit aan

Klik op Plan een afspraak in. Makkelijk, snel en binnen een werkdag een bevestiging op jouw proefrit afspraak. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Plan een afspraak in
Wahoo Headwind

Productomschrijving

Doordat de Wahoo Headwind ziet dat je meer inspanning levert doordat je hartslag omhoog gaat zal de Headwind voor meer ventilatie zorgen. Bovendien is het ook mogelijk om het in te stellen op snelheid. 

Mocht je het fijner vinden om een bepaalde ventilatiestand in te stellen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Het is mogelijk om de Wahoo Headwind op 4 verschillende standen te zetten. Bovendien kun je de ventilator ook bedienen vanuit de Wahoo applicatie waardoor je tijdens het fietsen de ventilator heel makkelijk harder kan laten blazen. Naast de betere ventilatie die de Wahoo Headwind geeft ten opzichte van andere ventilatoren is de Wahoo Headwind ook nog eens veel stiller. 

Het is natuurlijk een investering voor een ventilator, echter horen we van veel klanten maar ook collega’s dat ze de ventilator veel eerder hadden moeten aanschaffen. Het langer rijden op de fietstrainer maar ook meer kracht kunnen leveren tijdens de training zijn hier voorbeelden van. Mocht je nog twijfelen dan kunnen we in de winkel laten zien wat de Wahoo Headwind allemaal kan en hoe goed die ventileert.

Wahoo Headwind

Specs Wahoo Headwind

Merk Wahoo
Product subgroep Fietstrainer
Toon alle specificaties
Toon minder specificaties
Gerelateerde producten en categorieën