WAHOO fietstrainers


Wahoo

COMPLEET ASSORIMENT SNEL IN HUIS

Ten Tusscher is official partner van Wahoo. Vragen over de producten van Wahoo? Onze experts staan je graag te woord!

WAHOO KICKR CORE

€799,00 €669,00

De Wahoo KICKR CORE Trainer is dé nieuwe fietstrainer van Wahoo en positioneert zich tussen de scherp geprijsde KICKR Snap en KICKR Power Trainer. Met een zwaar vliegwiel, een vermogen van 1800 Watt en een maximale hellingsgraad van 16 procent doet deze krachtspatser nauwelijks onder voor de toptrainer van Wahoo, maar u kan toch een trainer verwachten met een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer en bestel

Wahoo Kickr core
Wahoo Kickr 5.0

WAHOO KICKR 5.0

€1199,00 €1069,00

Geheel vernieuwd in 2018 is de Wahoo KICKR meer geavanceerd dan ooit! Met de nieuwe as-afstanden (12×142 en 12×148) is hij geschikt voor het binnen trainen met praktisch iedere fiets. Deze professionele trainer is van alle markten thuis. Zeer accurate metingen op allerlei belangrijke gebieden, werkt samen met een grote diversiteit aan software..

Lees meer en bestel

WAHOO KICKR SNAP

€499,00 €399,00

De Wahoo KICKR Snap geeft je de volle controle over de trapweerstand en zorgt voor een betrouwbare meting van het vermogen. De nieuwe fietstrainer die eenvoudig verbinding maakt met smartphones, tablets en computers. Via apps of software kun je de intensiteit monitoren en eventueel aanpassen..

Lees meer en bestel

Wahoo Kickr Snap
Wahoo Kickr bike

WAHOO KICKR BIKE

€ 3499,00

De ultieme indoor fietservaring hebben? De Wahoo Kickr Bike is absoluut de fietstrainer die het buitenfietsen zo realistisch mogelijk naar binnen haalt. Door alle ervaringen van de Wahoo Kickr en de Wahoo Kickr Climb is Wahoo tot een volledige fiets gekomen voor indoor training.

Lees meer en bestel

WAHOO KICKR CLIMB

€549,00

De Wahoo Kickr Climb brengt indoor trainen naar een nieuwe dimensie. Met de Kickr Climb beweegt jouw fiets mee met de helling van het parcours waar je virtueel over fiets. De maximale stijging is 20%. De maximale daling is 10%. Met dit vernuftige stukje techniek kun je fysiek en mentaal tot in de puntjes voorbereiden om iedere klim aan te vallen.

Lees meer en bestel

WAHOO HEADWIND

€229,99

Wil jij efficiënter fietsen en niet volledig doorweekt van het zweet van je fiets afstappen na een ritje op Zwift dan is de Wahoo Headwind perfect voor jou. Het is namelijk de ventilator die je kunt koppelen met je Wahoo hartslagmeter, snelheidssensor of Wahoo fietstrainer? Dan denk je misschien wat kan ik daarmee? Doordat de Wahoo Headwind ziet dat je meer inspanning levert doordat je hartslag omhoog gaat zal de Headwind voor meer ventilatie zorgen. Bovendien is het ook mogelijk om het in te stellen op snelheid.

Lees meer en bestel

Image

Accessoires

Bekijk hieronder alle Wahoo accessoires en bestel ze makkelijk en snel via onze site. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel voor een uitgebreide demo.