WAHOO BESTELPAGINA


COMPLEET ASSORIMENT SNEL IN HUIS

Ten Tusscher is official partner van Wahoo. Heb je vragen over de producten van Wahoo? Onze experts staan u graag te woord!

WAHOO KICKR CORE

€799,00

De Wahoo KICKR CORE Trainer 2018 is dé nieuwe fietstrainer van Wahoo en positioneert zich tussen de scherp geprijsde KICKR Snap en KICKR Power Trainer. Met een zwaar vliegwiel, een vermogen van 1800 Watt en een maximale hellingsgraad van 16 procent doet deze krachtspatser nauwelijks onder voor de toptrainer van Wahoo, maar kan je toch een trainer verwachten met een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer en bestel

WAHOO KICKR

€1199,00

Geheel vernieuwd in 2018 is de Wahoo KICKR meer geavanceerd dan ooit! Met de nieuwe as-afstanden (12×142 en 12×148) is hij geschikt voor het binnen trainen met praktisch iedere fiets. Deze professionele trainer is van alle markten thuis. Zeer accurate metingen op allerlei belangrijke gebieden, werkt samen met een grote diversiteit aan software..

Lees meer en bestel

WAHOO KICKR SNAP

€549,00

De Wahoo KICKR Snap geeft je de volle controle over de trapweerstand en zorgt voor een betrouwbare meting van het vermogen. De nieuwe fietstrainer die eenvoudig verbinding maakt met smartphones, tablets en computers. Via apps of software kun je de intensiteit monitoren en eventueel aanpassen..

Lees meer en bestel

WAHOO KICKR CLIMB

€549,00

De Wahoo Kickr Climb brengt indoor trainen naar een nieuwe dimensie. Met de Kickr Climb beweegt je fiets mee met de helling van het parcours waar je over fiets in je interactieve software. De maximale stijging is 20%. De maximale daling is 10%. Met dit vernuftige stukje techniek kun je fysiek en mentaal tot in de puntjes voorbereiden om iedere klim..

Lees meer en bestel

Image

Accessoires

Bekijk hieronder alle Wahoo accessoires en bestel ze makkelijk en snel via onze site. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel voor een uitgebreide demo.