Uitbreiding Ten Tusscher naar Almelo

Ten Tusscher Nieuws 10 Comments

U leest het inderdaad goed! Met trots en veel enthousiasme kunnen wij zeggen dat we een nieuwe vestiging gaan openen in Almelo. In de eerste week van maart zal onze nieuwe winkel aan de Ootmarsumsestraat 141 in Almelo geopend worden. In de afgelopen maanden is er flink verbouwd aan het ruime pand in Almelo, hierdoor hebben we nu een overzichtelijke en ruimtelijke winkel neergezet met een ruime collectie fietsen en bijbehorende onderdelen en accessoires. Daarnaast zorgt onze open en grote werkplaats ervoor dat we alle reparaties snel en goed kunnen afhandelen.

Assortiment

Ons assortiment zal naast alle bekende merken die we in Enschede voeren zoals Cannondale, Trek, Giant, Riese & Müller, Gazelle, Idworx en Santos ook uitgebreid worden met merken als Koga en Kalkhoff. Voor zowel elektrische fietsen, kinderfietsen, stadsfietsen als race- en mountainbikes kunt u nu zowel in Enschede als Almelo terecht. Met onze ruime collectie van meer dan 800 fietsen kunnen en willen onze fietsexperts u daar alles over vertellen zodat u uiteindelijk bij de fiets uitkomt die het beste bij u past, want daar gaat het om!

Service

De beste service bieden, dat is wat wij nastreven! Net als in Enschede zullen wij in Almelo ook Shimano Service Center zijn. Dit betekent dat onze fietsexperts meerdere keren per jaar op cursus zullen gaan voor alle ins en outs van de nieuwste technieken. Hierdoor zullen wij altijd voorop lopen in de nieuwste technieken van alle fietsen en bijbehorende onderdelen. Net als in Enschede zal ons unieke servicesysteem ook aangeboden worden in Almelo.

Impressie

Benieuwd naar hoe de winkel er uit gaat zien? Kijk dan snel naar onderstaande impressie van onze nieuwe vestiging in Almelo.

Contactgegevens

Fietsenwinkel Ten Tusscher Almelo
Ootmarsumsestraat 141
7603 AB Almelo
0546 861 807
almelo@tentusscher.nl

Comments 10

  1. Hello Jan & Sylvia,
    What a surprise !! Congratulations to both of you. For sure we will pay a visit next time when we are in The Netherlands.

    Henk & Dini Veldhuis.
    Tsawwassen, B. C. Canada.
    Loyal customers of Ten Tusscher’s Enschede great service since 1992 !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *