TREK E-Bike


Image

Trek

Alle Trek fietsen zijn uitgerust met een Bosch middenmoter die sterk en stil is. De meeste Trek fietsen hebben de accu geïntegreerd in het frame door middel van het Removable integrated battery (rib) systeem. Bij dit systeem zijn de accu en accu-kap 1 geworden. Hierdoor heeft de fiets een mooi uiterlijk en is die zeer gebruiksvriendelijk, De accu kunt u gemakkelijk uit de fiets verwijderen met 1 simpele draai met de fietssleutel, u heeft hier dus geen gereedschap voor nodig.

Image

Ultimate comfort

Trek is vooral bekend door haar race en mountainbike fietsen en u ziet bij het ontwerp van de e-bikes daar ook veel uit terug. Trek ontwerpt de fietsen met behulp van wat zij noemen: de ultimate comfort filosofie en na veel testen zijn ze op dit lichte en sportief uitziende frame uitgekomen. Er zijn 3 contactpunten op een fiets en Trek heeft aan deze 3 punten extra aandacht besteed, ze hebben een mooi en stevig zadel gecreëerd, mooi brede handvatten met goeie handpalm steun en brede pedalen met zachter rubber en meer grip. Verder worden de elektrische fietsen van Trek geleverd met bredere banden hierdoor hebben ze een stabiele wegligging en een comfortabelere rijervaring.


Online uw servicebeurt inplannen?

Service van Ten Tusscher!

Trek een Nederlands merk?

Wij krijgen vaak de vraag of Trek een Nederlands merk is, Trek is een Amerikaans merk dat ontstaan is in Waterloo, Wisconsin. Maar toch zitten er aan de e-bikes van Trek een Nederlands tintje. De e-bikes van Trek worden namelijk ontwikkeld en geassembleerd in de fabriek in Harderwijk, volgens de wensen van de Nederlandse klant. Dus u zou kunnen zeggen dat een e-bike van Trek een Nederlandse fiets is.


Image
Image

Bontrager Forklight

De meeste elektrische fietsen worden geleverd met de Bontrager Forklight verlichting, dit is verlichting die zelf door trek ontworpen is. Het is een mooi geïntegreerde koplamp die veel licht uitstraalt in een brede hoek. Hij is mooi om te zien en omdat die in het frame zit is die ook fietsenstalling proof.


tentusscher-stripe

Testen of bekijken

Bent u benieuwd naar het rijgedrag van de Trek modellen? Maak dan een afspraak in de winkel,
we kunnen dan ook naar de mogelijkheid van een testfiets kijken.

Afspraak maken

Allant+ 9.9

De Trek Allant 9.9 is een super lichte e-bike van maar 19 KG met een frame gemaakt van super sterk carbon. Uitgerust met de snelle en krachtige Bosch performance line CX middenmoter met een 625 Wh accu en een kiox display. Verder is de fiets afgemonteerd met 12-speed Shimano XT/SLX aandrijving en met hydraulische schijfremmen. Hierdoor is de Trek Allant de perfecte vervanging van de auto!


Image

Bekijk onze voorraad:


De Video

Een alles omvattende video voor deze geweldige fiets (en wat een gaaf filmpje). Tot snel!