Starten met wielrennen

Wij helpen u op weg!ADVIES

U kunt zich al rustig inlezen op onze website. Wij proberen u hier een zo compleet mogelijk beeld van onze collectie weer te geven. Onze fiets experts staan klaar in de winkel om u verder te helpen!

Afspraak inplannen

INSTAPMODELLEN

Wij hebben vele mooie instapmodellen direct uit voorraad leverbaar. Het is dus goed mogelijk dat u deze week nog start aan uw nieuwe avontuur. Kom hier alles te weten!

Ontdek de collectietentusscher-stripe


Uniek serviceplan

Bij aanschaf van een nieuwe fiets hebben wij een serviceplan. Dit doen wij zodat u zolang mogelijk plezier van uw fiets heeft en niet met problemen komt te zitten. Lees hieronder de 3 unieke voordelen

De service van Ten Tusscher:


Preventieve afleverbeurt


1.U krijgt de eerste preventieve afleverbeurt gratis van ons. Tijdens deze afleverbeurt halen wij een aantal onderdelen uit elkaar en smeren we er anti-kraakpasta in. Ook zorgen wij ervoor dat alle onderdelen op de juiste manier zijn gemonteerd.


Gratis servicebeurt


2. De 1ste servicebeurt krijgt u gratis van ons. Deze servicebeurt zal na ongeveer 3 maanden plaats vinden. Dit doen wij omdat de onderdelen zich gaan zetten in de fiets. Wij controleren dan alle onderdelen of ze nog goed functioneren. We controleren dan bijvoorbeeld de spaakspanning en de afstelling van de versnellingen.


Halfjaarlijkse onderhoudsbeurt


3. Halfjaarlijkse onderhoudsbeurt voor maar €29,90- i.p.v. €65,-. Dit is geldig net zolang als u de fiets heeft. Bij deze onderhoudsbeurt controleren wij alle boutjes en moertjes die op de fiets zitten. We stellen alles weer opnieuw af zoals de versnellingen en remmen. Ook spannen en smeren wij de ketting van de fiets. Alle onderdelen worden nagekeken of er speling op zit en de spaken worden nagekeken of er nog genoeg spanning op zit.


[/cs_column][/cs_row]
Dimensions: 700 x 450 (Replace me)

tentusscher-stripe


Welk model is voor mij geschikt?

Ontdek een grote selectie van instapmodellen racefietsen. Graag een van de fietsen testen? Kom dan eens naar onze winkel.

Ontdek de collectie

Wat u verder moet weten:


Hoe kies ik de juiste maat fiets?


Eén van de belangrijkste keuzes bij het kiezen van een nieuwe fiets is de maat. U wilt namelijk zo goed mogelijk op de fiets zitten waardoor het fietsen een stuk aangenamer wordt. Met een te grote of een te kleine fiets gaat u nooit lekker op de fiets zitten. Hierdoor gaat u het fietsen steeds een stuk minder leuk vinden om te doen. Daarom is het kiezen van de juiste maat een belangrijk onderdeel. Wij willen u hier graag bij helpen door u een gratis fietsmeting te geven bij ons in de winkel. Daarmee zorgen wij ervoor dat u met de juiste houding op de fiets komt te zitten.


Frame


Het kwaliteit van het frame is ook erg belangrijke bij de keuze van een mountainbike of racefiets. Bij Trek en Cannondale krijgt u dan ook een goede kwaliteitsverhouding tussen gewicht en stijfheid van het frame. Dit zorgt ervoor dat de fiets stabiel en comfortabel wordt. De kwaliteit van Trek en Cannondale is zo hoog dat ze levenslange garantie op het frame hebben.


Zadelmeting


Tijdens het fietsen kunt u klachten krijgen over het zadel. U kunt bijvoorbeeld last krijgen van zadelpijn of uw rug. Dit kan dan komen omdat u op het verkeerde zadel zit. Bij ons in de winkel geven we u een gratis zadelmeting. Bij deze meting meten wij hoe ver uw zitbotten uit elkaar staan en aan de hand daarvan kunnen wij de juiste breedte van het zadel bepalen. Als we weten welke breedte van het zadel het beste bij u past, gaan wij naar de houding kijken. Aan de hand van de houding en de breedte van het zadel adviseren wij u het meest geschikte zadel.