Starten met mountainbiken

Wij helpen u op weg!ADVIES

U kunt zich al rustig inlezen op onze website. Wij proberen u hier een zo compleet mogelijk beeld van onze collectie weer te geven. Onze fiets experts staan klaar in de winkel om u verder te helpen!

  • starten met Mountainbike
  • Madone-3

INSTAPMODELLEN

Wij hebben vele mooie instapmodellen direct uit voorraad leverbaar. Het is dus goed mogelijk dat u deze week nog start aan uw nieuwe avontuur. Kom hier alles te weten!

Uniek serviceplan

Bij aanschaf van een nieuwe fiets hebben wij een serviceplan. Dit doen wij zodat u zolang mogelijk plezier van uw fiets heeft en niet met problemen komt te zitten. Lees hieronder de 3 unieke voordelen.

De service van Ten Tusscher:

1.U krijgt de eerste preventieve afleverbeurt gratis van ons. Tijdens deze afleverbeurt halen wij een aantal onderdelen uit elkaar en smeren we er anti-kraakpasta in. Ook zorgen wij ervoor dat alle onderdelen op de juiste manier zijn gemonteerd.

Gratis servicebeurt

2: De 1ste servicebeurt krijgt u gratis van ons.Deze servicebeurt zal na ongeveer 3 maanden plaats vinden. Dit doen wij omdat de onderdelen zich gaan zetten in de fiets. Wij controleren dan alle onderdelen of ze nog goed functioneren. We controleren dan bijvoorbeeld de spaakspanning en de afstelling van de versnellingen.

Halfjaarlijkse onderhoudsbeurt

3. Halfjaarlijkse onderhoudsbeurt voor maar €29,90- i.p.v. €65,-. Dit is geldig net zolang als u de fiets heeft. Bij deze onderhoudsbeurt controleren wij alle boutjes en moertjes die op de fiets zitten. We stellen alles weer opnieuw af zoals de versnellingen en remmen. Ook spannen en smeren wij de ketting van de fiets. Alle onderdelen worden nagekeken of er speling op zit en de spaken worden nagekeken of er nog genoeg spanning op zit.

Welk model is voor mij geschikt?

Ontdek een grote selectie van instapmodellen mountainbikes. Graag een van de fietsen testen? Kom dan eens naar onze winkel.


Wat u verder moet weten: