<strong>Shimano</strong> Service <u>Center</u>?>

Shimano Service Center

Het verleggen van grenzen begint bij de keuze van de juiste materialen. Je stemt jouw fiets tot in detail af op jouw ambities en de extra accessoires kies je eveneens met dezelfde zorg. Jij en jouw fiets voelen zich dan ook thuis bij een Shimano Service Center. De thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden.

<strong>Shimano</strong> waarborg

Shimano waarborg

Selecteer je jouw onderdelen en accessoires met uiterste zorg en wil je jouw fiets in absolute topconditie houden? Dan ga je voor de nieuwste Shimano producten, onderhoud, reparatie en advies naar een Shimano Service Center. Want daar ben je verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit volgens het waarborg van Shimano.

Vakkundige werkplaats

Ieder Shimano Service Center heeft een professionele werkplaats voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het allerbeste advies op fietsgebied. Bovendien worden de medewerkers van een Shimano Service Center-dealer continu bijgeschoold door Shimano en zij werken alleen met de allerbeste gereedschappen. Jouw fiets is dus in vertrouwde handen.

Noviteiten en innovaties

Een Shimano Service Center is bovenal een echte trendsetter. Zo vind je er steeds de nieuwste producten. Shimano introduceert unieke noviteiten en belangrijke innovaties namelijk het eerst via de Service Centers. Bij hen kun je je dus als eerste vakkundig laten informeren over de nieuwste producten.

Shimano Service Center

Wij als Shimano Service Center hebben een gespecialiseerde fietsshop met een ruim en overzichtelijk aanbod uit de complete collectie Shimano producten. Zo beschikken we altijd over voldoende onderdelen, noodzakelijk voor eventuele reparaties. Daarnaast kun je bij het Shimano Service Center altijd terecht voor Shimano fietsschoenen, de functionele en comfortabele fietskleding en onze uitstekende onderhoudsmiddelen.

Servicebeurt inplannen?

Gemakkelijk online een servicebeurt inplannen? Bekijk dan onze servicebeurt pagina voor meer informatie!