Shimano S-Phyre?>

Shimano S-Phyre

Nu exclusief uit voorraad te koop bij Ten Tusscher! De S-Phyre schoenen hebben een geweldige pasvorm en een ontzettend stijve zool. Verkrijgbaar in vier kleuren en uitgebreid getest door professionele wielrenners! Makkelijk afstellen met twee BOA sluitingen.

Shimano S-Phyre RC900 raceschoen eigenschappen

Shimano S-Phyre RC900 raceschoen eigenschappen

 1. DUBBELE BOA-sluiting met fijne afstelling

  Onafhankelijke Boa sluitingen voor een snelle en nauwkeurige fijnafstelling terwijl de stabiliteit behouden blijft.

 2. BOVENKANT UIT ÉÉN DEEL GEMAAKT

  Soepel anti-stretch en sterk ademend Teijin microvezel kunstleer, geoptimaliseerd met geperforeerde waterafvoer- en luchtventilatiegaten

 3. CARBON BUITENZOOL

  Uiterst stijve, lichtgewicht carbon zool maximaliseert krachtoverdracht.

 4. EXTERNE HIELKAP

  Externe gekromde hielkap constructie onderdrukt draaien en rollen van de voet, stabiliseert de hiel en houdt je voet stevig op de plaats.

De RC900 is het nieuwe vlaggenschip van de Shimano collectie. Een schoen die uitgebreid getest is door de profs van Team LottoNL-Jumbo en Team Sunweb. De buitenkant van de S-Phyre schoen is soepel en zeer goed ademend, dit heeft Shimano weten te bereiken door de buitenkant van de schoen uit één deel te maken. De pasvorm van de schoen is hierdoor ook geweldig. Voor het sluitmechanisme is gekozen voor een Boa draaisluiting, de Boa sluiting zorgt ervoor dat tijdens het fietsen de schoen ook makkelijk is af te stellen.

De S-Phyre RC9 is niet extreem licht. Maar met 232 gram behoort de schoen wel tot één van de lichtste in zijn categorie. De S-Phyre RC900 is leverbaar in het wit, geel en blauw van maat 36 tot 48. Ook beschikbaar in halve maten en verschillende breedtematen.
Heb je interesse in de breedtematen of halve maten stuur dan een mail of bel met onze winkel!

Diverse modellen beschikbaar?>

Diverse modellen beschikbaar

Kies een S-Phyre model en koop ze makkelijk en snel in onze winkel. We hebben bijna altijd alle maten direct uit voorraad leverbaar. In onze winkel in Enschede kun je de schoenen altijd passen!

Shimano S-Phyre XC9 MTB schoen eigenschappen

Shimano S-Phyre XC9 MTB schoen eigenschappen

 1. DUBBELE BOA SLUITING

  Onafhankelijke Boa sluitingen voor een snelle en nauwkeurige fijnafstelling terwijl de stabiliteit behouden blijft.

 2. RACE FIT BOVENDEEL

  Soepel anti-stretch en sterk ademend Teijin microvezel kunstleer, geoptimaliseerd met geperforeerde waterafvoer- en luchtventilatiegaten.

 3. OPTIE VOOR NOPPEN OF SPIKES

  De XC9 schoen heeft de mogelijkheid om noppen te monteren (gratis meegeleverd) of zelfs spikes!

 4. MICHELIN BUITENZOOL

  De gepatenteerde Michelin buitenzool verlaagt het gewicht en biedt veel grip als je van de fiets af moet

Met de nieuwe S-Phyre XC9 heeft Shimano ook een geweldige mountainbike schoen. De Michelin zool biedt veel grip op ruiger terrein. De asymmetrisch geplaatste studs zorgen voor veel grip en met de meegeleverde 18mm spikes is de XC9 ook geschikt voor extreme omstandigheden. Natuurlijk is de XC9 iets zwaarder dan de RC9 maar met 325 gram nog steeds licht. Ook de S-Phyre XC9 is leverbaar in wit, blauw en geel van maat 36 tot 48. Ook beschikbaar in halve maten en verschillende breedtematen.

Zelfs de sokken zijn speciaal ontwikkeld en zijn temperatuur regulerend, hebben comfortabele padding in de drukgebieden en zijn anatomisch gevormd.
Heb je interesse in de breedtematen of halve maten stuur dan een mail of bel met onze winkel!