Ten Tusscher Servicebeurt


tentusscher-stripe

SERVICEBEURT

SERVICE VAN TEN TUSSCHER

Gemakkelijk online een servicebeurt inplannen. Volg de 4 eenvoudige stappen hieronder en uw servicebeurt staat bij ons ingepland.
Ter bevesting ontvangt u een e-mail. De avond voor de servicebeurt krijgt u nog een seintje per SMS. Graag tot dan!

Een eerst beurt neemt over het algemeen minder dan 30 min in beslag. Als u tijd hebt, kunt u gerust bij ons wachten onder het genot van een kop koffie. Het is ook mogelijk om kosteloos een leenfiets mee te krijgen als u uw stads- hybride- of elektrischefiets achterlaat.

SERVICEBEURT ALMELO

SERVICE VAN TEN TUSSCHER ALMELO

Onderhoud inplannen Almelo

SERVICEBEURT ENSCHEDE

SERVICE VAN TEN TUSSCHER ENSCHEDE

Onderhoud inplannen Enschede

KWALITEIT EN SERVICE

Ten Tusscher staat voor kwaliteit en service. Geen vraag is ons te gek en ons streven is dat u altijd het maximale uit uw fiets haalt. Niet alleen hebben wij een grote collectie fietsen, ook hebben wij een zeer groot assortiment accessoires, kleding en andere toebehoren. Ook met deze website willen wij u de beste service bieden, wist u bijvoorbeeld dat u heel gemakkelijk contact kunt opnemen met één van onze specialisten?

Contact

BIKEFIT

Op zoek naar een snelle racefiets of gave mountainbike? Wij bij Ten Tusscher zorgen ervoor dat u altijd met de juiste houding op de fiets zit. Iedereen is op een andere manier gebouwd en zit daardoor ook op een andere manier op de fiets, iets waar wij als Ten Tusscher ontzettend veel aandacht aan besteden. Doormiddel van een Bike fit met de nieuwste technologieën en gadgets lukt het onze specialist altijd om u met de perfecte houding op een fiets te krijgen.


PERSOONLIJK ADVIES

U bent voor ons geen nummer maar echt nog klant. Met die gedachten gaan onze specialisten aan het werk, dat zorgt voor betrokkenheid bij het aanschaffen of repareren van uw fiets, want wij willen dat u met een goed en zorgeloos gevoel de winkel verlaat.


VAKKUNDIG PERSONEEL

De centraal geplaatste open werkplaatsen zorgen ervoor dat u altijd kunt kijken hoe onze vakmannen te werk gaan. De werkplaats is het kloppende hart van onze winkels. Als u problemen heeft met uw fiets wordt deze snel en vakkundig gerepareerd. Al onze monteurs volgen jaarlijks de voorgeschreven trainingen van de fabrikanten.