SANTOS CUSTOM BUILT

Santos bouwt Custombuilt fietsen, omdat iedere fietser uniek is. In de fabriek in Nieuw-Vennep wordt iedere fiets opgebouwd door een monteur, met aandacht voor elk detail. We zeggen ook wel: Santos – Built for Life!

 

UNIEKE EIGENSCHAPPEN VAN SANTOS

Ontdek ze bij Fietsenwinkel ten Tusscher


 
 

IN 3 STAPPEN NAAR JE EIGEN SANTOS

Welk frame heb je nodig?

Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 29 kleuren beschikbaar!

Uitvoering

Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

Customizen

Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, barends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én je bepaalt zelf de kleur!

DE PRODUCT SERIES VAN SANTOS

Travelmaster Serie


Voel je vrij en veilig met de Travelmaster serie van Santos. De echte pakezels die je nooit teleurstellen.


Ontdek de serie

Lite Serie


De ideale partner, waar je ook naartoe gaat. Is het je werk, sport of gaat deze Santos fiets mee op vakantie? Deze alleskunner is overal inzetbaar.


Ontdek de serie

Mountain Serie


Licht snel en stoer, dat zijn de mountainbikes van Santos. Scheurend van de berg of slippend door de modder, deze mountainbikes kunnen alles aan!


Ontdek de serie

E-bike Serie


Een nieuwe norm. Puur, stijlvol en geschikt voor volle bepakking. Een Santos E-bike is sterk. Een Santos E-bike heeft power en rijdt met souplesse.


Ontdek de serie

Urban Serie


Voor fietsers die graag fietstochten maken maar er ook af en toe mee op fietsvakantie willen. Een heerlijke allrounder die altijd aan je zijde staat.


Ontdek de serie
 

KOM LANGS VOOR EEN VRIJBLIJVENDE KENNISSESSIE

Wij nemen contact met u op een de afspraak, datum en tijdstip te bevestigen.


 
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 

Santos bouwt Custombuilt fietsen,
omdat iedere fietser uniek is.