Retouren en Garantie

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket en voor een fiets € 50,-, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Er zijn twee mogelijkheden voor het retourneren van een bestelling:

1. Doorloop het online retourproces. Klik op onderstaande link en maak meteen uw retourzending aan. Je kunt meteen een verzendlabel printen. Je hoeft alleen nog het pakket aan te bieden bij het door jou gekozen afleverpunt. Wij regelen de rest!
Bestelling retourneren

2. Stuur een mail naar [email protected] met hierin de aanvraag van het retourformulier inclusief het bestelnummer van jouw geplaatste bestelling en je gegevens. Het volledig ingevulde retourformulier verzend je samen met het product naar:

Fietsenwinkel Ten Tusscher
Oldenzaalsestraat 340
7523 AJ Enschede

Je betaalt zelf de verzendkosten voor het retour sturen van het product. Na het ontvangen van de retournering zullen wij het volledige bedrag dat je hebt betaald voor de bestelling aan jou vergoeden. De terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na melding van retour, mits het product in goede orde is ontvangen.

Garantie:

Je mag van ons verwachten dat een door ons geleverd product naar verwachting werkt. Mocht het gekochte product defect raken, dan kun kan je er natuurlijk op rekenen dat wij dit correct voor je oplossen. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij je contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op:

E-mail: [email protected]