Retouren en Garantie

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket en voor een fiets € 50,-, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U heeft twee mogelijkheden voor het retourneren van uw bestelling:

1. Doorloop het online retourproces. Klik op onderstaande button en maak meteen uw retourzending aan. U kunt meteen een verzendlabel printen. U hoeft alleen nog het pakket aan te bieden bij het door u gekozen afleverpunt. Wij regelen de rest!
Bestelling retourneren

2. Stuur een mail naar [email protected] met hierin de aanvraag van het retourformulier inclusief het bestelnummer van uw geplaatste bestelling en uw gegevens. Het volledig ingevulde retourformulier verzend u samen met het product naar:

Fietsenwinkel Ten Tusscher
Oldenzaalsestraat 340
7523 AJ Enschede

U betaalt zelf de verzendkosten voor het retour sturen van het product. Na het ontvangen van uw retournering zullen wij u het volledige bedrag dat u heeft betaald voor uw bestelling vergoeden. De terugbetaling vind plaats binnen 14 dagen na melding van retour, mits het product in goede orde is ontvangen.

Garantie:

U mag van ons verwachten dat een door ons geleverd product naar verwachting werkt. Mocht het door u gekochte product defect raken, dan kunt u er natuurlijk op rekenen dat wij dit correct voor u oplossen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op:

E-mail: [email protected]