Racefietsen dames

Racefietsen voor dames

Bij racefietsen voor vrouwen is de geometrie van het frame wat aangepast om de verhoudingen van het vrouwenlichaam beter tot haar recht te laten komen. Ben jij op zoek naar een goede racefiets voor dames? Bekijk hier het assortiment dames racefietsen

Lees meer

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina

Wat is een <strong>dames racefiets?</strong>

Wat is een dames racefiets?

Bij Ten Tusscher bieden we een aantal specifieke dames racefietsen aan. Bij racefietsen voor vrouwen is de geometrie van het frame wat aangepast om de verhoudingen van het vrouwenlichaam beter tot haar recht te laten komen. De lichaamsbouw van de vrouw is namelijk anders dan die van de man en daarom zijn er racefietsen welke een andere zithouding hebben dan de standaard racefietsen. Dit zit hem dan met name in de afstand tussen het stuur en zadel welke bij dames korter is. Ook zit je vaker wat rechtop bij dames racefietsen. Maar daarbij dient wel te worden gezegd dat in principe iedere racefiets kan worden aangepast op iemand haar lichaam. Dat doen we door middel van een gratis bikefit. En bij Ten Tusscher hebben we een groot aanbod met veel verschillende maten dus ook kleinere maten welke vaker geschikter zijn voor dames. 

Dus ben jij op zoek naar een goede racefiets voor dames? Bekijk hier het assortiment dames racefietsen en kom langs in onze fietsenwinkel Ten Tusscher te Almelo en Enschede voor een proefrit en gratis bikefit!