Racefietsen 2023

Nieuwe racefietsen in 2023

Met smart wordt er jaarlijks gewacht op de aftrap van het wielerseizoen. Slecht bewaarde geheimen, zoals de nieuwe Cannondale SuperSix Evo, worden al getoond in bijvoorbeeld de Tour Down Under of de Vuelta a San Juan. Maar ook bijvoorbeeld Trek en Giant innoveren verder op bestaande modellen. En natuurlijk laten we graag onze nieuwe merken - Basso en Pinarello - hier zien!

Lees meer

Producten 1-12 van 49

Pagina
per pagina

Nieuwe racefietsen 2023

Alle merken innoveren, of dat nou op technisch of esthetisch gebied is, het is een feit. Eind 2022 berichtten we bijvoorbeeld al over de nieuwe Trek modellen, waarbij windtunneltesten opnieuw werden verslagen. 

Lichter, sneller, aerodynamische, fraaier, comfortabeler en andere bijvoeglijke naamwoorden eindigend op -er zijn van toepassing op de nieuwe 2023 collectie racefietsen. 

Wat voor ons persoonlijk ook nieuw is, en dus ook voor onze klanten: Basso en Pinarello racefietsen! 

Nieuwe Trek racefietsen 2023

De meest opvallende innovatie is in onze ogen wel de nieuwe IsoFlow die te zien is op de SLR modellen van de Madone. Wij schreven er bij de introductie al een blog over; 'Oogverblindend snel'. 

Maar ook de Domane werd voor deze jaargang vernieuwd. Bij de Émonda zien we vooral nieuwe kleuren, die de racefiets nog mooier maken! 

Trek kent naast die ontwikkelingen ook hun Project One. Het programma waarmee je een Trek bike kunt customizen naar je eigen smaak. Benieuwd? Vraag er naar in onze winkel.

Nieuwe Pinarello racefietsen 2023

Met ingang van 2023 zijn Pinarello dealer. De eerste Pinarello Dogma F racefietsen zijn inmiddels al bij liefhebbers aangekomen. In de loop van de komende periode zal Pinarello meer racefietsen bij ons leveren. 

Wat betreft de nieuwe Dogma F. Deze nieuwste generatie van de succesvolle Dogma-lijn stelt je in staat alle terreinen de baas te kunnen. Het is de perfecte samenkomst van snel, aero, stijf en licht. Dus neem hem mee voor een rit met bizarre hoogtemeters, of rijd er een ronde mee om het IJsselmeer om door de wind te snijden!

Nieuwe Basso racefietsen 2023

Wij introduceerden midden 2022 de komst van Basso naar onze winkels. Italiaanse charme, esthetisch tot op detailniveau geperfectioneerd. En uiteraard kwalitatief uitstekende fietsen, met keuze uit de best mogelijke groepsets zoals Dura Ace Di2 en SRAM Red eTap AXS

De nieuwe Diamante borduurt voort op bestaande bewezen eigenschappen, met snellere details.

De aero uitvoering van de Diamante - de Diamante SV - kwam als gelimiteerd model de winkel binnen. Inmiddels mocht dit een andere uitvoering van dit briljantje al met een nieuwe eigenaar mee naar huis. Bekijk ook onze Fiets Specs video van de Diamante SV.

En dan hebben we inmiddels ook de eerste Astra's binnen. Binnen de Basso lijn de endurance bike om overal mee naar toe te gaan.

Nieuwe Cannondale racefietsen 2023

Vernieuwd, verlicht en versneld! De Cannondale SuperSix EVO van 2023. Lees er alles over in onze SuperSix EVO blog.

De SuperSix EVO komt in de bekende Hi-MOD uitvoering en in 'gewone' carbon uitvoering. Daarnaast is er een geheel nieuwe lijn, een nieuwe filosofie: LAB71. 

LAB71 fietsen zullen zeer beperkt leverbaar zijn in 2023, maar wij gaan ze krijgen. Houd de pagina in gaten. Ondertussen meer weten over LAB71? Lees de LAB71 blog.