ORTLIEB FIETSTASSEN


Ortlieb is een merk met wereldfaam, geboren in Duitsland. In 1982 begonnen met het maken van fietstassen en andere uitrusting die van bedenker Hartmut Ortlieb hélemaal waterdicht moesten zijn. Nog steeds is 100% waterproof één van de peilers waar Ortlieb op vaart, maar dan met de meest innovatieve technieken. Tegenwoordig is het productieproces geperfectioneerd, het assortiment enorm uitgebreid en zijn de gebruikte technieken de allerbeste in de wereld van fietstassen.


  • Tas
  • cannondale-lefty-ocho-2

Welke Ortlieb fietstassen zijn er?

Van bagagedragertas tot voorwieltas, achterwieltas en frame bag. Van zadeltas tot Trunk bag. Ortlieb heeft veel fietstassen, wereldwijd bekend geraakte. Zoals de Back-Roller, onderdeel van de bagagedragertassen. Ruim, praktisch en bobuust, zo heeft u bij de Back-Roller via het geïntegreerde Quick-Lock systeem maar één handeling nodig om deze los te maken en te bevestigen. En voor de 'stadse' fietser is er onder meer de Urban-Line met casual City-Look. Daarnaast is er de High Visibility Line: zowel voor in de stad als in de natuur, voor maximale zichtbaarheid en veiligheid.

Kenmerken van de Ortlieb tassen

Een Ortlieb fietstas kan overal tegen. Ter bescherming van de inhoud van de tas: uw eigendommen. Van welke aard dan ook. Of het nou kleding betreft of een tablet, eten en drinken of een opblaasbaar kampeerkussen. Vocht? Dat houdt een Ortlieb zeker tegen. Gegarandeerd waterdicht, belooft én bewijst dit Duitse merk. Stof? Ook dat blijft bij een fietstas van Ortlieb beperkt tot op de buitenkant. Hetzelfde geldt voor zand en ander vuil. Het oersterke materiaal en de doordachte sluit- en bevestigingsmethoden zijn hier de standaard.
Dat geldt voor alle soorten fietstassen van Ortlieb. Dus voor zowel de achtertassen, de voortassen, de stuurtassen, de frametassen en zadeltassen. Stuk voor stuk sportieve tassen voor fiets, e-bike, mountainbike, trekking- of touring fiets, racefiets en andere snelle soorten fietsen. Voor actieve mensen in de natuur en/of dagelijks in een urban omgeving.

PVC-vrije achterwieltas

De Ortlieb Back-Roller Free is een PVC-vrije achterwieltas. Deze duurzame waterdichte tas is met een volume van 40 liter per paar ideaal voor fietstochten of een ritje naar de supermarkt. Dankzij het 16mm Quick-Lock2.1-systeem zijn de tassen eenvoudig en snel aan de fiets vast te maken en eraf te halen. De tassen zijn voorzien van een rolsluiting en een schouderband, waardoor ze ook als schoudertas te gebruiken zijn.

tentusscher-stripe

Garantie van Ortlieb

Tassen en andere producten van Ortlieb zijn oersterk, 100% waterdicht en slijtvast. De producten hebben dus een zeer lange levensduur. Om die reden zit er op Ortlieb-producten maar liefst 5 jaar garantie vanaf de datum van aankoop.

City Back-Roller

Met een totale inhoud van 40 liter heb je met de Ortlieb Back-Roller City voldoende opbergruimte voor al je dagelijkse spullen. De Back Roller City fietstas is gemaakt van waterdicht polyester met rolsluiting. Deze Ortlieb fietstas deinst dan ook niet terug voor een regenbuitje. Je hoeft je dan ook geen zorgen meer te maken over natte spullen. De grote reflectoren op de zijkanten van de fietstas zorgen voor een verhoogde zichtbaarheid in de stad.

Lefty Ocho video