Ortlieb High Visibility tassen

Ten Tusscher Uitgelicht Leave a Comment

Als fietser ben je natuurlijk erg kwetsbaar op de fiets, hierdoor is verlichting en zichtbaarheid steeds belangrijker als u gaat fietsen zowel ’s avonds als overdag. Ortlieb heeft bij hun normale fietstassen altijd al een reflectievlak aan de zijkanten zitten. Dit geeft natuurlijk al iets extra zichtbaarheid, echter zorgt de Ortlieb High-Visibility collectie ervoor dat u veel beter zichtbaar bent.

Hoe werkt het?

De High-Visibility tassen worden extra opgelicht door de lichtgevende reflecterende garen die worden gebruikt bij de tassen. Wanneer er licht op de tassen valt komt de reflectie van de gehele tas tot zijn recht. Hierdoor zijn de tassen één grote lichtbol zodat u heel erg goed opvalt tijdens het fietsen.

Welke tassen?

De collectie bestaat uit achtertassen, voortassen, stuurtas, zadeltas, kantoortas en koerierstas. Uiteraard zijn de meest gebruikte tassen de achter- en voortassen, ook wel back en front rollers genoemd door Ortlieb. Het grote voordeel van deze tassen is het QL2 systeem waarmee u de tassen heel makkelijk aan uw drager bevestigd. De voor-, achter en stuurtassen zijn zowel in het zwart als geel verkrijgbaar. De andere tassen zijn alleen in het zwart verkrijgbaar.

Waterdicht

Buiten het feit dat je veel beter zichtbaar bent met de High-Visibility collectie van Ortlieb zijn de tassen ook waterdicht net zoals de gehele collectie van Ortlieb. Hierdoor zijn deze tassen bijvoorbeeld ook heel geschikt voor woon-werkverkeer of fietsvakanties.

Dus wilt u beter zichtbaar zijn in het verkeer en te beschikken over hele hoogwaardige fietsen dan is de Ortlieb High-Visibility collectie de perfecte keuze voor u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.